Lasten sponsorointi on toiminnan ydin Living Water Adopt-A-Child, mutta meillä on myös muita projekteja, joita ihmiset voivat tukea. Yksi näistä on M25-projekti, joka auttaa yhteisön vanhuksia.

Nimi tulee Raamatun jakeesta Matt. 25:35, ”… kun olin nälkäinen, annoit minulle syötävää; kun olin janoinen, annoit minulle jotain juotavaa ... ”mutta alkuperäisen inspiraation tähän projektiin sai kaunis nainen nimeltä Maria. Maria oli 80-luvulla ja hoiti tytärtä, myös Mariaa, jolla on oppimisvaikeuksia. Nuori Maria tulee ruokintaohjelmaamme Chuchucaan. Hän on 20-vuotias, mutta hänellä on 4-vuotiaan tytön henkinen ikä. Hänen isänsä hylkäsi perheen nuorena ja äiti jätti hoidon isoäitinsä käsiin. Hänen on käveltävä noin 2 tuntia päästäkseen ruokintaohjelmaan, ja koska hän ei pysty tekemään sitä matkaa yksin, isoäiti Maria seuraa häntä.

Eräänä päivänä, kun nuoren Marian sponsori vieraili heidän luonaan, kansainvälinen johtajamme Steve McDaniel oli siellä kääntäjänä. Mummo Maria pyysi puhumaan Stevelle ja sanoi:

”Minun täytyy kävellä kaksi tuntia tuodakseni Marian ohjelmaan, ja sitten meidän on taas käydä kaksi tuntia kotona. Ymmärrän, että sinulla on sääntöjä, joita sinun on noudatettava, mutta voisinko saada vain yhden tortillan antamaan minulle energiaa kotimatkalle. "

Kun Steve katsoi häntä, Matthew 25: n säe tuli mieleen ja hän tiesi, että meidän on tehtävä jotain myös näiden haavoittuvien ikääntyneiden ihmisten hyväksi.  "

"Ei, et voi saada yhtä tortillaa", hän sanoi hänelle, "voit syödä täydellisen aterian."

Olemme nyt sitoutuneet palvelemaan "tarvitsevia naisia", jotka ovat rekisteröityneet ohjelmiin ja jotka saavat myös aterioita. Nämä naiset ovat sponsoroitavissa, kuten lapsetkin. Kirkkomme kolmessa kylässä, joissa meillä on ohjelmia (Duenas, Jocotenango ja Pasojoc), avaavat myös ovensa kerran kuukaudessa tarjoamaan lämpimän aterian ja ystävällisen yrityksen joillekin näiden yhteisöjen heikoimmassa asemassa oleville aikuisille. Tämä ohjelma on saatavilla myös Albaniassa.

Valitettavasti isoäiti Maria kuoli äskettäin, mutta hän inspiroi kestävää perintöä, josta on hyötyä monille ikääntyville ihmisille yhteisössä ja sen ulkopuolella tulevina vuosina.