Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa Albaniassa ja Guatemalassa joulukuun alussa järjestettäville erityisille joulujuhlille lapsille kaikissa ohjelmissamme. Jokainen lapsi kutsutaan erityiseen jouluateriaan ja -esitykseen, ja hän saa lahjan riippumatta siitä, onko heillä sponsori vai ei.

Kaiken tämän tarjoamista noin 10,000 lapselle ei rahoiteta kuukausittain järjestetyillä lahjoituksilla. Siksi olemme erittäin kiitollisia kaikesta avusta, jonka saamme sponsoreiltamme ja tukijoiltamme joka vuosi, ilman jota emme pystyisi tarjoamaan näitä lahjoja. Monille lapsille tämä on ainoa joululahja, jonka he saavat. Jos pystyt tukemaan joulurahastoa omalle sponsoroidulle lapsellesi ja / tai sponsoroimattomalle lapsellesi, voit antaa sen millä tahansa seuraavista tavoista:

Tapoja antaa 2019 joulurahastolle

  • Lähetä sekki kansalaisellesi Living Water Adopt-A-Child toimistoon.
  • Lahjoita verkkosivuston kautta.

Merkitse lahjasi “Joulurahasto ” (älä ilmoita näihin omaa sponsoroitua lapsesi numeroa). Joka vuosi saamiemme joululahjoitusten määrän vuoksi emme voi hyväksyä yksittäisiä lahjoja, ellei sitä ole erikseen pyydetty tekemään niin. Jokainen lahjoitus on kuitenkin arvostettu ja auttaa meitä jakamaan joulun iloa lasten ja heidän perheidensä kanssa tämän erityisen vuoden aikana.

Syntymäpäivinä marras- ja joulukuussa lähetetyt lahjat käsitellään normaalilla tavalla, mutta jos haluat lähettää lapsellesi muita lahjoja, odota tammikuuhun, jolloin henkilökunta voi käsitellä lahjoja palaessaan jouluaukolta. Guatemalan ja Albanian toimistot ovat suljettuina joulun ja uudenvuoden lomapäivinä.