Kaikki haluavat voittaa ja ministry of Living Water-Adopt A Child ei ole poikkeus. Herra on antanut meille vision ja juoksemme sen kanssa! M25 on uusi osa kattavaa strategiaamme tavoittaa Guatemalan ja Albanian kansalaiset. Osana M25: tä käynnistimme äskettäin tarvitsevat naiset (WIN) -palvelun, ja se siunaa jo niin monia naisia.

Haluatko auttaa meitä muuttamaan köyhdytettyjen yksinhuoltajaäitien, leskien ja isoäiti-elämää? Kerro näille naisille, että heitä ei unohdeta tulemalla sponsoriksi WIN-ohjelman kautta tai tekemällä yleinen lahjoitus M25-ohjelmalle. Sponsorointisi antaa heille ravitsevia aterioita, suojaa, vaatteita ja välttämätöntä lääketieteellistä hoitoa. Kiitos Jeesuksen nimessä rukouksellisesta harkinnastasi!

"Sillä koska olin nälkäinen ja annoit minulle jotain syötävää, olin janoinen ja annoit minulle jotain juotavaa, olin muukalainen ja kutsut minut sisään, tarvitsin vaatteita ja sinä pukeutit minua, olin sairas ja hoitit minua , Olin vankilassa ja sinä tulit tapaamaan minua. ” ~ Matt. 25: 35-36