Profeetta Jesaja sanoi: "Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Kaikkivaltias; koko maa on täynnä hänen kirkkauttaan. " Voin varmasti sanoa "aamen" siihen. On niin vaikea uskoa, että yli puolet vuodesta 2019 on takanamme. Kansainvälisinä johtajina Living Water Adopt-A-Child (AAC), Ana ja minä olemme työskennelleet melkein kiihkeästi.

Meidät kutsuttiin puhumaan Yhdistyneen kuningaskunnan AAC-konferenssiin Skotlannin Invernessissä toukokuussa. Oli niin siunaus olla yhteydessä niin moniin siellä oleviin globaaleihin kumppaneihimme. Läsnä olivat AAC-koordinaattorit Isosta-Britanniasta, Saksasta ja Kanadasta sekä AAC-kirkon edustajat Englannista ja Irlannista.

Osallistuessamme tähän strategiseen konferenssiin lennimme Albaniaan asentamaan uuden Living Water AAC: n Albanian johtaja Hervin Fushekati. Tunnen itsevarmuuden sanomalla, että pastori Hervin on oikea mies Living Water AAC.

Palattuaan osavaltioon jatkoimme hyvän uutisen levittämistä Living Water. Olemme nyt palanneet Guatemalaan ja olemme kiireisiä isännöimällä joukkueita ja tekemällä ministry. Haluan käyttää tilaisuutta kiittääkseni sitoutumisestasi auttaa meitä tavoittamaan kadonneita, opetuslapsia löydetyistä ja ruokkimaan rakkaudella apua tarvitsevia sekä Guatemalassa että Albaniassa. Kiitos, että autat meitä auttamaan heitä Jeesuksen nimessä.

Edistämällä valtakuntaa,
Steve McDaniel
Kansainvälinen johtaja