Lähes kahden vuoden rukoilemisen ja Herran hänen tahtonsa etsimisen jälkeen toimme Albaniassa pitkään siirtymäkauden Ministry loppuun, kun voitimme Tiranan pastori Hervin Fushekatin uudeksi Albanian johtajamme 31. toukokuuta ihanan Albanian läsnä ollessa. Ministry Tiimi.

Asiat muuttuvat nopeasti Albaniassa. Maa kehittyy nopeasti, ja samalla kun me, a ministry ei voi vaarantaa paikallaan pysymistä väestörakenteen ja sosiaalisten muutosten edessä, ettemme muutu merkityksettömiksi.

Ohjataksemme meitä Herran tahdossa siihen, mitä näemme uudena aikakautena, meidän oli löydettävä Jumalan mies tulevaa tietä varten. Rukoile Hervinin puolesta, kun hän tarkistaa ministry sellaisena kuin se on nyt, ja pyrkii sitten tekemään sen valmiiksi ja soveltuvaksi uudelle hedelmällisyyden aikakaudelle.

Kumppanuutemme Hervinin ja hänen nykyisen Tiranansa kanssa ministry on monia etuja. Hän johtaa kirkon perustamisverkostoa, ja voimme hyödyntää sitä, kun teemme opetuslapsia ja perustamme uusia kirkkoja. Hän on myös Raamatun koulun, ”Kansainvälisen teologian ja johtajuuden koulun”, rehtori, johon voimme nyt lähettää opetuslapsia Raamatun ja johtajien koulutukseen. Tämä avaa kirkkoverkon Adopt-A-Child, ja mahdollisuus uusiin mahdollisuuksiin Albanian maassa. Se on win-win kaikille!

Rauhan ja ykseyden tunne, joka on ollut läsnä koko prosessin ajan, on selkeä osoitus Jumalan kädestä kaikessa, jonka pyrimme saavuttamaan, mutta lisäksi se on selvä vahvistus siitä, että Hervin on Jumalan ihminen edessä olevaan tehtävään. Herran meille antama tehtävä on yksinkertainen ... tehdä opetuslapsia ... ..sumpaa, että olemme uskollisia tehtävälle!