Kuten aina, joulukuu oli erittäin kiireinen kuukausi kaikille Living Water Adopt-A-Child joukkueet ympäri maailmaa. Kansalliset toimistot selviävät merkittävästi sponsoroitujen lasten korttien ja kirjeiden määrän kasvusta, ja Guatemalan ja Albanian joukkueet järjestävät erityisiä jouluaterioita ja -esityksiä sekä jakavat joululahjoja kaikille lapsille - sponsoroiduille ja sponsoroimattomille. samankaltaisia.

Sydämellinen "kiitos" kaikille niille, jotka osallistuivat kustannusten maksamiseen, ja erityisesti kentällä toimiville joukkueille, jotka saivat kaiken aikaan - ansaitsitte varmasti joululomanne.

Albaniassa olimme iloisia voidessamme jälleen tänä vuonna olla yhteistyössä Team Hope Irelandin kanssa toimittaaksemme kenkälaatikon lahjoja lapsille sekä omia joulupakettipakettejamme. Toinen iso "kiitos" kaikille niille, jotka auttoivat yhdistämään nämä ja jakamaan niitä.

Guatemalassa jouluruokakorit annettiin myös vanhemmille ihmisille, jotka osallistuvat M25-projektimme / Naiset tarvitsevat-ohjelmiin. He olivat innoissaan palanen saada lahjan juuri heille.

Alla on joitain valokuvia molemmissa maissa sijaitsevista joulutapahtumista.