Noin kaksi vuotta sitten pieni joukko ihmisiä Chichicastenangon kaupungista, joka on tiellämme ministry Antiguan ja Quichen tukikohdat, otti meihin yhteyttä. He pyysivät tapaamista, ja tapasimme viisi heistä ravintolassa Zacualpassa. He ilmaisivat haluavansa hengellistä apua. He olivat olleet pitkään seurakunnan jäseniä Chichicastenangossa ja jotkut heistä olivat kirkossa palvelevia paikallisia vanhimpia. Ilmeisesti paikallinen pastori lankesi moraalittomuuteen ja kohdatessaan avoimen synnin hän karkotti heidät. He olivat kuulleet Living Water ja pyysi meitä auttamaan lähettämällä saarnaajia ja opettajia.

Joten Steve ja Ana McDaniel vierailivat ja puhuivat useita kertoja ja jopa toivat palvontaryhmän Jocotenangon kirkosta. Koska Chichicastenango on Quichessä ja monet siellä olevista veljistä puhuvat quicheä, päätimme lähettää pastori Goyon myös Zacualpan kirkosta. Viime vuonna pieni 50 hengen seurakunta pyysi virallisesti tulla kirkkoverkkoomme.

Olemme hyväksyneet heidät ja autamme edelleen heitä tarjoamalla puhujia ja rukousohjeita. Etsimme parhaillaan rakennusta / maata kirkon paikantamiseksi, koska meille on annettu kuusi kuukautta vapauttaa nykyinen sijainti, jota käytämme.