Nyt kun Albania ministry sillä on uusi johtajuus, muutosprosessi on alkanut. Ei muutosta muutosten vuoksi, mutta muutoksia, jotka mielestämme Herra ohjaa meitä tekemään.

Katjel-kirkkomme uusimis-, kunnostus- ja elvyttämisprosessi on alkanut Herran johdolla ja siellä olevan pastorimme Lefterin Biban johdolla. Korjaustyöt ovat hyvissä ajoin laajennusta, kirkastamista ja tekemistä varten kutsuvampaa palvonnan ja ystävyyspaikkana.

Laajentamisen ja maalaamisen ohella päästämme eroon vanhoista puupinnoista, ostamme uusia moderneja kirkon tuoleja ja parannamme valaistusta.

Lefterin alla Raamatun opiskelu ja rukous ovat keskeisiä Katjelin kirkon elämässä. Hän on aloittanut vilkkaan nuorisotyön ja siellä on myös säännöllinen naisten kokous.

On suuria suunnitelmia päästä Katjelin kylään evankeliumin avulla, ja Lefter on väsymätön kotikäynneissä. Odotamme suurella rukouksella Herraa auttavan meitä lisäämään arvokkaita sieluja olemassa olevaan uskovien joukkoon, tästä seurauksena kirkon laajennusprojekti.