Gazilla oli hyvät suhteet pastelliin ja seurakuntamme johtoon Katjelissa, Albaniassa.  Hän tuli aika ajoin nauttimaan yhteisöstä ja pelaamaan pingistä, mutta hän ei koskaan kiinnostunut Jumalasta. Hän on taidemaalari ja tunnettu kylässään hyvästä työstään. Gazin poika Uesli on ollut osa ohjelmaa jo 3 vuotta.

Viime kuussa päätimme remontoida osan tilastamme Katjelissa sijaitsevassa ohjelmassa ja kirkossa. Pastori Lefter kysyi, voisimmeko palkata Gazin hyväksi ystäväksi ja hyväksi maalariksi alueella. Työ oli tehtävä nopeasti, jotta ohjelmaa voitiin jatkaa. Joten Gazi ja hänen veljensä työskentelivät pitkiä tunteja saadakseen aikaan ajoissa.

Viikon aikana Raamatun opiskelu- ja rukouskokoukset järjestettiin talossa normaalisti. Gazi osallistui yhteen rukouskokouksiin ja pyysi rukouksia. Hän sanoi, että hänen henkensä sai rauhaa ja iloa.

Joten seuraavana päivänä hän osallistui raamatuntutkisteluun ja sai tietää, että Raamattu oli enemmän kuin hyvä kirja, joka tuo onnea (kuten monet Albanian ihmiset ajattelevat). Hän halusi kokea jälleen sen ilon ja rauhan, joten seuraavalla viikolla, vaikka työ oli valmis, hän otti poikansa ja meni taas rukouskokoukseen. Gazi rukoili pastori Lefterin kanssa ja hyväksyi Jeesuksen Herraksi ja Vapahtajaksi.

Iloitsemme Gazin kanssa, kun hän antaa elämänsä Herralle ja alkaa kävellä hänen kanssaan.