Terveisiä meidän ministry Antigua, Guatemala!

Steve McDaniel ja vaimo, Ana McDaniel
Kansainvälinen johtaja

Pyydämme, että pidät ministry of Living Water Adopt-a-Child (LWAAC) rukouksessa tulevina päivinä. Tällä viikolla Guatemala otti käyttöön jäykät rajoitukset työhön, kuljetuksiin ja rajoihin, jotta voitaisiin hallita ja hillitä Covid-19-tautipesäkettä. Guatemalan maa on parhaillaan sulkemassa, ja sotalaki pannaan täytäntöön klo 9–5

Kaikille kirkoille ja yrityksille on annettu käsky lopettaa toimintansa. Vaikka olemme noudattaneet Guatemalan hallituksen ohjeita noudattamalla tätä järjestystä, teemme kaikkemme vastatakseen mahdollisimman moniin tarpeisiin niille, joita palvelemme kriisin keskellä. Meidän ministry Albaniassa esiintyy myös väliaikaisia ​​toimintakatkoksia tämän pandemian seurauksena.

Täällä Guatemalassa meillä on edelleen 12 lääketieteellisen kampanjaryhmän jäsentä, jotka eivät ole pystyneet järjestämään lentoja kotiin. Kun otetaan huomioon puhkeamisen laajuus ja tilanteen jatkuvasti muuttuva luonne, on todennäköistä, että he ovat kanssamme pidemmän aikaa. Ryhmän jäsenet ovat kaikki Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja koostuvat aktiivisen armeijan jäsenistä, lääkäreistä, sairaanhoitajista, terapeuteista, pastoreista ja opiskelijoista.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että sponsoroitujen lasten tai henkilökunnan keskuudessa ei toistaiseksi ole vahvistettuja Covid-19-tapauksia. Henkilökuntamme työskentelee edelleen väsymättömästi yhdessä suunnitellakseen kuinka rakentaa vahvempi, vaikuttavampi ministry vastauksena tähän ennennäkemättömään tapahtumaan.

Toivomme ja rukoilemme, että jatkamme normaalia ministry mahdollisimman pian. Jatkamme päivitysten julkaisua, kun uutta tietoa on saatavilla. Kuten aina, kiitos tuestasi, jota tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Jumala siunaa sinua anteliaisuudestasi ja jatkuvasta sitoutumisestamme meidän työhömme ministry ja elämä, johon vaikutamme Jumalan valtakunnan hyväksi.

 

Edistämällä valtakuntaa,

Steve McDaniel
Kansainvälinen johtaja
Living Water-Ottaa ottolapseksi
Guatemala ja Albania