Rukoile edelleen meidän Ministry

Kiitos kaikille, jotka ovat jatkaneet rukoilemista heidän puolestaan Living Water Adopt-a-Child (LWAAC).

Steve McDaniel ja vaimo Ana McDaniel
Kansainvälinen johtaja

Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän päivityksen ja ylistysraportin siitä, kuinka Herra liikkuu tilanteen keskellä.

Lääketieteellinen ryhmä

Ylistys Jumalalle, kaikki Guatemalan lääketieteellisen tiimimme jäsenet pystyivät nousemaan vuokralennoille ja palaamaan turvallisesti koteihinsa Yhdysvaltoihin.

Guatemalan ohjelmat
Vaimoni Ana ja aion pysyä Guatemalassa lähitulevaisuudessa. Vaikka maassa on ollut sotalaki viime päivinä, ilmoitamme mielellämme, että koko henkilökuntamme ja sponsoroimamme lapsemme ovat turvallisia ja viruksettomia. Mahdollisia välttämättömiä matkoja on rajoitettu klo 4–4 joka päivä, ja välttämättömiksi katsottujen yritysten / organisaatioiden on määrätty sulkemaan väliaikaisesti. Pyrimme tarjoamaan ruokaa ja muita välttämättömiä resursseja niille, jotka ovat tällä hetkellä eniten tarvitsevia. Guatemalassa on tällä hetkellä ilmoitettu 19 COVID-19-tapausta ja yhden kuoleman on ilmoitettu.

Albanian ohjelmat
Vaikka Albania-ohjelmasi ovat myös päättyneet Covid-19 -pandemian vuoksi, LWAAC-tiimimme rohkaistaan ​​lunta ja vuoria tarjoamaan ruokapaketteja palvelemiemme kyliin. Meidän on aikatauluttaa Englannissa pidettävä LWAAC-aluekonferenssi ja ilmoitamme uudesta päivämäärästä mahdollisimman pian. Albaniassa on tällä hetkellä 123 ilmoitettua COVID-19-tapausta ja 5 kuolemaa.

Rukoile edelleen meidän puolestamme ministry. Kannustamme kaikkia tukijoita, jotka eivät tällä hetkellä ole yhteydessä meihin kautta sosiaalinen media varmista, että teet niin viimeisimpiin LWAAC-päivityksiin. Meidän verkkosivusto blogi myös päivitetään säännöllisesti uusimmalla tiedolla vastauksemme Covid-19-pandemiaan.

Tunnemme rukouksesi ja olemme erittäin kiitollisia jatkuvasta tuestasi. Yhdessä teemme valtakunnan vaikutuksen Guatemalassa ja Albaniassa näinä epävarmoina aikoina.

Edistämällä valtakuntaa,

Steve McDaniel
Kansainvälinen johtaja