Olemme kiitollisia ilmoittaessamme, ettei kenelläkään sponsoroiduista lapsistamme, kirkon jäsenistä tai henkilöstöstä ole diagnosoitu COVID-19: tä. Tällä hetkellä Guatemalassa on 47 aktiivista tapausta ja Albaniassa 277 tapausta. Molemmat maat ovat edelleen noudattaneet tiukasti liikkeeseenlaskijoita, jolloin vain välttämättömille yrityksille annetaan lupa toimia tällä hetkellä, ja kaikenlaiset kokoontumiset ovat kiellettyjä.

Kuinka autamme

Vaikka emme tällä hetkellä pysty toteuttamaan ruokintaohjelmia, kirkkoja, lääketieteellisiä ja hammaslääketieteellisiä klinikoita, olemme tavoittamassa mahdollisimman paljon sponsoroitujen lastemme perheille ruokaa, vettä, taloudellista hätäapua ja muita välttämättömiä tarvikkeita .

Miten voit auttaa

Rukoile edelleen niiden puolesta, joita palvelemme ministry. Monet köyhyydessä elävistä perheistämme eivät pysty tällä hetkellä työskentelemään tämän pandemian seurauksena voimassa olevien hallitusten rajoitusten vuoksi. Amazon HymyTaloudellinen tuki on korvaamaton auttaa meitä jatkamaan huolehtimista niistä, jotka tarvitsevat meitä eniten näinä haastavina aikoina. Pyydämme teitä harkitsemaan rukouksellisesti antamalla erityisen avun Guatemalan ja Albanian avustustoimissa. Voit myös myötävaikuttaa pyrkimyksiimme tekemällä valitsemalla Living Water Adopt-a-Child Amazon Smile -hyväntekeväisyysjärjestöjen luettelosta kun teet Amazonin online-ostoksia.

Kiitos yhteistyöstä kanssamme tarjota toivoa tuhansille palvelemillemme lapsille, jotka tarvitsevat sitä niin epätoivoisesti näinä historiallisina aikoina. Sinun myötätuntonne ja sydämesi tekemään valtakunnan vaikutteita arvostetaan enemmän kuin koskaan tiedät.

Herra on turvapaikka sortoille, linnoitus vaikeina aikoina.
~ Psalmi 9: 9-10

Anna nyt