At Living Water Adopt-a-Child, teemme edelleen mahdollisimman paljon niin monelle kuin voimme. Nykyään Guatemalassa on 155 Covid-19-tapausta, joista viisi kuolee viruksesta, ja Albaniassa on 5 tapausta 467 kuolemantapauksessa.

Guatemalan avustustoimet

Samalla kun kunnioitamme sosiaalista etääntymistä, olemme lähettäneet henkilökuntamme 2 x 2 toimittamaan päivittäistavaroita päivitetyille köyhille yhteisöille, joita palvelemme Guatemalassa.  Olemme paistaneet yli 100 kanaa Quiche-keittiössämme, jota toimitamme joillekin eniten tarvitseville perheillemme.

Kun aika lähestyy Guatemalan sadekautta, tunnistamme ja korjaamme korjattavat katot. Guatemala ministry tiimi sai juuri päätökseen kodin uudistamisen Jocotenangossa leskelle WIN-ohjelmassa.

Laajennamme myös siunauskenttiämme Quichessä. Nyt kun meillä on runsaasti vettä kasteluun uuden makean veden kaivomme ansiosta, olemme istuttaneet maissia. Rakennushenkilöstömme pystyttää ketjun aidan Chixocol-ohjelmaamme.

Albanian avustustoimet

Tänä vuonna vietämme 25 vuoden tavoitetta, ministry ja käytännön apua syrjäisissä kylissä, tuoda kuumaa ruokaa, lääketieteellistä / hammashoitoa ja Jeesuksen toivoa palvelemillemme lapsille ja perheille. Meidän ministry joukkue jatkaa rohkeasti lunta ja vuoria toimittaa ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita vaikeasti tavoitettavissa kyliin, joita palvelemme. Olemme kiitollisia uusimmalle Albanialle ministry kumppani, Saksan vapaat evankeliset kirkot, joka tarjosi ruokapaketteja ja muuta apua monien apua tarvitsevien albaaniperheidemme auttamiseksi.

Meidän Living Water kirkot Guatemalassa ja Abaniassa ovat edelleen hyvin aktiivisia, vaikka emme pystyisikään tavata yritystoimintaa. Tällä tavalla palveleminen on todella nöyrä kokemus, joka saa monet kansainvälisen tiimimme jäsenet kyyneliin, kun he ovat tottuneet siunaamaan Jumalan kansaa.

Jatka rukoilemista puolestamme rukoillessamme puolestasi. Voi Herra siunata ja suojella meitä kaikkia!

Edistämällä valtakuntaa,
Steve McDaniel
Kansainvälinen johtaja

Herra on turvapaikka sortoille, linnoitus vaikeina aikoina.
~ Psalmi 9: 9-10