Kiitos jatkuvasta tuestasi!

Hätä ja epätoivo lisääntyvät, kun Covid-19-tapausten määrä kasvaa edelleen Guatemalassa ja Albaniassa. Monille palvelemistamme perheille köyhyys ja aliravitsemus ovat jatkuvia seuralaisia ​​ja se on kaikki mitä he ovat koskaan tunteneet.

He ovat ahkera ihminen, joka ymmärtää kovan todellisuuden, että ei työtä = ei ruokaa.

Guatemalan ja Albanian avustustoimet jatkuvat

Tiimimme jatkaa työskentelyä mahdollisimman nopeasti kerätäkseen, pakatamalla ja toimittaaksesi ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita niille, jotka eniten tarvitsevat. Valmistamme aterioita Chixocol-keittiössämme ja matkustamme talosta taloon Quichen köyhimmillä alueilla, Guatemalassa, toimittamaan niitä. Viime viikolla lapsillemme toimitettiin myös sponsorilahjoja Albaniassa auttamaan lasten mielen nostamisessa.

Palveleminen Jeesuksen nimessä

Ihmiset ovat erittäin kiitollisia ja on niin uskomattoman nöyrä tarjota jonkin verran helpotusta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Ole hyvä ja jatka rukouksemme ja tue meitä taloudellisesti niin hyvin kuin pystyt.

Kiitos kaikille teille, jotka olette lahjakkaasti lahjoittaneet meille Katastrofiapu-rahasto tämän pandemian aikana ja tuhansille sponsoreille, jotka jatkavat sponsoroimasi lapsesi hoitamista. Siunatkoon Herra investointeja köyhimpien köyhien hoitoon!

 

Edistämällä valtakuntaa,

Steve McDaniel, Kansainvälinen johtaja

Mutta olkoon iloisia kaikki, jotka sinussa turvautuvat; anna heidän koskaan laulaa iloksi. Levitä suojaa heille, jotta ne, jotka rakastavat nimeäsi, voivat iloita sinusta.
~ Psalmi 5: 11