Rukoile edelleen ministry of Living Water Adopt-a-Child (LWAAC). Teemme edelleen kaikkemme huolehtia "pienimmistä näistä" Guatemalan ja Albanian Covid-19-pandemian aikana.

Uskollisten tukijoidemme anteliaisuuden ansiosta tuhansille sponsoroiduille lapsille ja heidän perheilleen on siunattu ruokaa, välttämättömiä tarvikkeita ja pastoraalista tukea jopa tiukkojen rajoitusten keskellä.

Guatemala 

Covid-19-tapaukset nousevat nopeasti valtakunnallisesti. Tällä hetkellä on 2,242 XNUMX aktiivista tapausta lähes 200 uutta tapausta ilmoitetaan joka päivä. Pandemian alettua tuhannet asuivat köyhissä kylissä meille tarjoillaan ruokapaketit ja lämpimät ateriat. Olemme myös kiitollisia siitä, että voimme kertoa, että Blessing Field -projektimme laajenee jälleen tarjoamaan uutta kenttää tarjoamaan tuoretuotteita ja työpaikkoja tämän yhteisön perheille.

Albania

Koska maassa on vain 173 aktiivista Covid-19 -tapausta eikä kuolemantapauksia ole ilmoitettu melkein kuukaudessa, hallitus on sallinut 90 prosentin toiminnan jatkamisen - mukaan lukien kirkot ensi viikolla. Jatkamme ruokapakettien jakamista, lasten päivityskäyntejä sponsoreille ja kotikäyntejä jakamaan evankeliumia, vaikka ruokintaohjelmamme ovat edelleen keskeytettyinä Covid-19-rajoitusten alaisina. Lisäksi LWAAC pystyi hankkimaan Albanian hallitukselta erityisen luvan tulla merkittäväksi avun lähteeksi eniten apua tarvitseville. Meille oli kunnia olla esillä useilla TV-uutiskanavilla ja virallisilla kuntien sosiaalisen median sivuilla sitoutumisestamme palvella Albanian kansaa tämän vaikean kauden aikana.

Kuten aina, Herran käsi ohjaa meitä ministry ja näyttää meille uusia ja luovia tapoja vaikuttaa kriisin aikana. Olemme kiitollisia jatkuvista rukouksistasi ja taloudellisesta tuestasi. Kiitos, että autoit mahdollistamaan LWAAC: n olevan Jeesuksen kädet ja jalat köyhimmille köyhimmille.

Edistämällä valtakuntaa,

Steve McDaniel ja vaimo Ana McDaniel
Kansainvälinen johtaja
Mutta olkoon iloisia kaikki, jotka sinussa turvautuvat; anna heidän koskaan laulaa iloksi. Levitä suojaa heille, jotta ne, jotka rakastavat nimeäsi, voivat iloita sinusta.
~ Psalmi 5: 11