Kahden vuoden alustavan tiedotustyön jälkeen olemme ilo ilmoittaa, että Proptisht-ohjelmassamme Ala-Mokrassa on nyt virallisesti käynnissä! Kun Coronavirus-pandemian seurauksena olevat sulkemisrajoitukset alkoivat lieventää, ensimmäinen ryhmä lapsia ja leskiä rekisteröitiin sponsorointiin, joten 2th Albanian ohjelma on nyt todellisuus!

Lower Mokra on kaukana keittiötilastamme Pogradecissa, jossa kuumia aterioita valmistetaan muille 4 ohjelmallemme. Siksi käytännön apua tässä kylässä annetaan kuukausittain ruokapakettina, joka tarjoaa keskimääräiselle perheelle 8 ateriaa.

Tämän vuoksi perheet, jotka voivat saada valtion apua työttömyyden vuoksi, saavat noin 25 euroa kuukaudessa. Tarjoamiemme kuukausittaisten ruokapakettien arvo on noin 20 euroa, joten tämä on valtava siunaus näille perheille.

Työskentelemme hallituksen ja kahden Tiranan klinikan kanssa tarjotaksemme ilmaista lääketieteellistä hoitoa näille perheille, ja lasten hammashoitoa tarjoaa oma klinikkamme Kotodeshissa. Kumppanuutemme Explored Christianityn kanssa on toimittanut materiaaleja albanian kielellä, ja järjestämme säännöllisiä raamatuntutkisteluja ja pienryhmäkokouksia kylän miehille ja naisille sekä lasten toimintaa. Kun tämä ohjelma on vakiintunut, toivomme tarjoavan lisää panosta, sekä sosiaalista että koulutuksellista. Proptisht-aktiviteetit suoritetaan kahdesti viikossa, samoin kuin muut ohjelmamme, ja toivomme pian avaavanne sponsorointiohjelmat vielä kolmessa kylässä Ylä-Mokraissa.

WIN-ohjelman (WIN) onnistuneen käynnistämisen jälkeen Guatemalassa viime vuonna olemme aloittaneet leskien rekisteröinnin sponsorointiin Albaniassa! Hyvin nuoret ja hyvin vanhat ovat haavoittuvimpia yhteiskunnassa, joten olemme iloisia voidessamme alkaa tarjota leskille sponsorointia. Nämä arvokkaat naiset saavat saman tuen, rakkauden ja henkisen hoidon kuin lapset ohjelmissamme, ja odotamme innolla, että voimme auttaa enemmän naisia ​​ja mahdollisesti myös miehiä, kun tämä jännittävä projekti kehittyy.