Kirjoittaja: Steve McDaniel, kansainvälinen johtaja

Koska Guatemalassa ilmoitetaan päivittäin keskimäärin 800–1,000 19 uutta COVID-XNUMX -tapausta, on valitettavaa, että Living Water Adopt-a-Child (LWAAC) -perhe on menettänyt ensimmäisen jäsenemme ministry joukkue tästä viruksesta. Atäydellisesti tunnettu nimellä “Don Meme” Manuel De Jeesus Valle Barahona toimi viimeksi Turkin vartijana Jocotenango Ruokintaohjelma. 

Uskollinen ja väsymätön Guatemalan LWAAC-jäsen ministry joukkue viimeisten 15 vuoden aikana, don Meme oli rakastava isä ja aviomies, jonka tyttärensä ja vaimonsa selvisivät.

LWAAC: ssa olemme perhe ja perheemme on menettänyt rakkaan veljen. Kuitenkin epäilemättä näemme don Memen jälleen, kun hänen nimensä on kirjattu Karitsan elämän kirjaan.

Vaikka ruokintaohjelmatoimintamme on tällä hetkellä edelleen suljettu hallituksen rajoitusten takia, jatkamme päivittäistavaroiden toimittamista köyhille yhteisöille, joita palvelemme. Tarjoamme systemaattisesti ruokaa ja välttämättömiä tarvikkeita kaikille LWAAC: n sponsoroimille lapsille sekä M25- ja tarvitseville naisille (WIN) perheillemme. Toukokuusta lähtien apua tarvitseville perheille on toimitettu yli 3,255 XNUMX ruokapakettia. Näiden ruokapakettien kokonaisarvo on yli 27,000 XNUMX dollaria.

LWAAC-kirkoissamme on tiimejä, jotka vierailevat aktiivisesti jäsenten luona ja suunnittelevat palveluja verkossa ihmisten hengellisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Olemme kiitollisia siitä, että vaikka kirkkomme rakennukset ovat kiinni, kotikirkollemme osallistuminen kasvaa tänä aikana.

Yksityisille lääketieteellisille klinikoille asetettujen valtion rajoitusten takia hoitamme klinikkaamme puhelimitse. Yli 200 potilasta on palveltu toukokuusta heinäkuun loppuun. Hammasklinikkamme ovat edelleen suljettuina hallituksen määräyksellä.

Tarjoamme apua köyhyydessä eläville perheille riippumatta heidän asemastaan ​​LWAAC: ssa. Pandemian taloudelliset vaikutukset vaikuttavat merkittävästi perheisiin, jotka kamppailivat jo ennen COVID-19: tä. Monet ovat ilman työtä ja tarvitsevat suurta ruokaa ja muita elämää ylläpitäviä resursseja tällä hetkellä. Pyrimme tekemään mahdollisimman paljon niin monelle kuin mahdollista.

Liity mukaan rukoilemaan Herran viisautta ja ohjausta, kun etsimme jatkuvasti uusia tapoja osoittaa Kristuksen rakkautta niille, jotka sitä eniten tarvitsevat Guatemalassa.