Joka vuosi, Living Water Adopt-A-Child isännöi joulujuhlia köyhtyneiden Guatemalan ja Albanian yhteisöjen lapsille. Nämä lapset saavat myös erityisen sukupuolen ja iän mukaisen joululahjan. Tämä lahja on usein ainoa joululahja, jonka nämä lapset saavat.

Meidän joulumme ministry Ponnisteluihin kuuluu myös jouluateriapakettien toimittaminen apua tarvitseville perheille.

Ylimääräisten ruokaresurssien tarjoaminen on todennäköisesti erityisen tärkeää tänä vuonna COVID-19: n taloudellisten vaikutusten myötä.

Köyhyydessä elävien perheiden määrä kasvaa tasaisesti sekä Guatemalassa että Albaniassa, ja pandemian seurauksena työpaikat menetetään.

Ryhdy partneriksi

Pyydämme teitä harkitsemaan rukoillen kumppanuus kanssamme auttaa tekemään tästä joulusta siunaus niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Anteliaisuutesi ansiosta voimme laittaa kaivatut vaatteet ja lelut "puun alle" sadoille lapsille sponsoroituna tai ei.

Vuosittainen joulujuhlamme on myös odotettu tapahtuma, johon kuuluu juuri valmistettu kuuma ateria, ohjelma, joka juhlii Vapahtajamme syntymää, ja jännittävä joululahjojen jakelu lapsille, jotka haluavat purkaa yllätyksensä.

Joulukumppanuusmahdollisuudet

Kuten aina, lahjoituksesi on verovähennyskelpoinen ja sen avulla voimme tuoda iloa ja toivoa köyhyydessä eläville lapsille tänä jouluna. Olemme kiitollisia mitä tahansa tarjoamaasi tukea auttaaksemme antamaan perheillemme jouluelämyksen, jota he arvostavat tulevina vuosina!

Anna nyt