On helppo eksyä numeroihin - 74,000 tapausta, 50,000 toipunut jne. - mutta Living vesi Adopt-A-Child (LWAAC) jatkaa sinnikkyyttä Guatemalassa. COVID-19-tapausten noustessa omistautunut tiimimme kulkee ovelta ovelle tarjoamaan sponsoroiduille lapsille ja heidän perheilleen päivittäistavaroita, muita välttämättömiä resursseja, rohkaisua ja rukouksia.

Jaettavia tuotteita ovat saippua, riisi, pavut, nuudelit, sokeri, öljy, maito, kahvi ja vitamiinijuomat lapsille. Tarkistamme säännöllisesti myös perheitä varmistaaksemme heidän hyvinvointinsa ja kertoaksemme heille siitä olemme täällä tukemassa heitä näinä haastavina aikoina.

Yksi äiti oli iloinen saadessaan ruokapaketin viime kuussa. Henkilökuntamme ajoi neljä tuntia ministry toimittaa ruokakorinsa ja äiti vastasi ilon kyynelillä nähdessään, mitä ne toivat. Hänen perheensä oli ollut hyvin lähellä ruoan loppumista, ja nämä päivittäistavarat olivat vastaus rukoukseen. Meitä nöyryytetään siitä, että Herra käytti meitä auttamaan tätä naista hänen tarvitsemaansa aikaan.

Jatkamme tiettyjen osien käyttöä ministry operaatiot verkossa koko COVID-19-pandemian ajan. Henkilökunta isännöi säännöllisiä online-seurakunnan palveluja, ja lääkärimme tarjoavat lääketieteellisiä neuvoja puhelimitse ja videolla. Hammasklinikkamme ovat kuitenkin suljettuina hallituksen määräyksellä.

Maria, yksi naisista, jotka tarvitsevat (WIN) -ohjelman vanhuksia, jakaa LWAAC: n merkityksen hänelle viime aikoina:

”Hei, nimeni on Maria. Olen 85-vuotias. Olen leski. Minulla on vain yksi lapsi. Minulla on vatsavaivoja ja ripulia. Valitettavasti en ole vielä käynyt lääkärin luona, koska minulla ei ole resursseja maksaa siitä. Minulla ei ole vakaa työpaikka ikäni vuoksi. Tyttäreni aviomies kamppailee tukeakseen perhettään ja minua. Hän on viljelijä ja työskentelee myös päivätyöntekijänä. Tällä hetkellä hänen on ollut erittäin vaikea löytää työtä Covid-19-pandemiatilanteen takia. "

”Meillä ei ole paljon ruokaa kotona. Minusta tuntuu heikosta ja luulen joskus sairastuvan vatsastani, koska vatsani on tottunut saamaan paljon ruokaa. Talossamme meillä ei ole tarpeeksi ruokaa meille kaikille. Joskus menen keräämään rahaa pääkaupungin aukioon ja käytän tätä rahaa ruoan ostamiseen. Asun tontilla, jonka kirkkoni jäsen on lainannut meille elämään. Talomme on valmistettu puukappaleista ja tina-arkeista levytilassa, likalattiassa ja juoksevassa vedessä. Meillä ei ole sähköä, joten käytämme kynttilöitä valaistukseen yöllä. Katon peltilevyt ovat vanhoja ja vahingoittuneita. Kävelen noin tunnin päästäksesi ruokintaohjelmaan ja Living Water Kirkko. Suurimpia tarpeitani ovat päivittäistavarat, sairaanhoito, peltilevyt ja vaatteet. "

Meillä on etuoikeus osoittaa Jeesuksen rakkaus Marialle, lapsille, jotka muuten menisivät nälkään, ja kaikille muille köyhtyneille guatemalalaisille ministry palvelee. Voit oppia lisää Guatemalastamme ministry käymällä Guatemalan verkkosivusto sivuillamme.