Huolimatta lisääntyneistä COVID-19-tapauksista Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) jatkaa evankeliumin jakamista ja palvelee köyhimpien köyhimpien joukossa koko Albaniassa. Kirkkomme ovat olleet auki myöhään keväästä lähtien, ja melkein kaikki evankeliointitoimet ovat jatkuneet sosiaalisten etäisyystoimien ollessa voimassa. Tapahtumien isännöinti kirkoissa on auttanut meitä virtaviivaistamaan ruokapakettien jakamista ja antanut meille mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa kotikäyntien suorittamiseen, kun taas ruokintaohjelmamme ovat suljettuina nykyisten terveys- ja turvallisuusongelmien takia.

Nälän torjunta kaikkialla Albaniassa

Herra opastaa edelleen meidän ministry ja näyttää meille luovia tapoja vaikuttaa tämän kriisin aikana. Kun kirkot avasivat ovensa uudelleen aiemmin kesällä, se loi meille uuden mahdollisuuden jakaa ruokapaketteja henkilökohtaisesti seurakunnan tapahtumien jälkeen. Jokainen paketti sisältää tarpeeksi sokeria, jauhoja, riisiä, pesuaineita ja muita ruoka- ja hygieniatuotteita, jotta perhe kestää vähintään yhden viikon.

Toimitimme elokuussa yli tuhat pakettia apua tarvitseville albaanilaisille. Yli 200 näistä aterioista meni Dunican, Kalivacin ja Trebinjen lapsille, joilla ei ole pääsyä ruokailuohjelmiin. Tiimimme käytti suurimman osan elokuussa työskentelemään tämän aukon poistamiseksi aloittamalla uuden ohjelman Dunicassa. Varhaisissa ponnisteluissa on jo rekisteröity lähes 20 3–11-vuotiasta lasta.

Ilo, juhla ja kasteet

En koskaan ajatellut, että tulisi päivä, jolloin kirkko olisi huolissaan siitä, että hän ei täytä hänen tilaansa - ei kutsu kaikkia, ei julkisesti, julistaen juhlallisesti päätöksiä seurata Kristusta. Sääntelyjen vuoksi meidän oli kuitenkin todella laskettava, kuinka monta ihmistä meillä voisi olla viimeaikaisilla kasteillamme. Mutta tiedän sen silti, se on lahja. Kolme kuukautta sitten, kun pastori Lefter kertoi minulle, että meidän oli aloitettava kastetunnit, sanoin hänelle "kyllä", mutta en ollut varma, että se tapahtuisi. Mutta Jumalan armosta saimme nähdä, että kuudella yhdeksästä luokkaamme rekisteröidystä ihmisestä on mahdollisuus tunnustaa julkisesti uskonsa upottamalla veteen. Mikä kaunis päivä. Mikä kaunis hetki! "

~ Erion Cuni, vanhempi pastori, LWAAC Albania

Kotivierailut jatkuvat kylissä

LWAAC-lähetyssaarnaajamme ovat aloittaneet rutiinikodikäynnit köyhissä kylissä eri puolilla maata.

”Kylissä jatkan kotikäyntejä - vierailen perheiden ja leskien luona. On hyvä viettää aikaa heidän kanssaan, kertoa Jumalasta ja siunata heitä jotain tarvitsemaansa ... kuten pari uutta lukulasia, oikealla numerolla. Tämä nainen oli erittäin iloinen lapsenlapsenlapseen neulotusta vauvapeitosta. "
~ Christiane Nötzoldt, lähetyssaarnaaja, LWAAC Albania

 

Tarvitsemme apuasi

LWAAC palvelee tällä hetkellä yli 770 lasta kaikkialla Albaniassa. Lähes 70 näistä lapsista odottaa edelleen lapsen sponsoroinnin elämää muuttavan lahjan saamista. Sinun lahjasi auttaa meitä tarjoamaan ravitsevaa ruokaa, välttämätöntä lääketieteellistä ja hammashoitoa ja Kristuskeskeistä ministry köyhyydessä eläville lapsille.

Olemme kiitollisia jatkuvista rukouksistasi ja taloudellisesta tuestasi. Kiitos, että autat meitä olemaan Jeesuksen kädet ja jalat köyhimmille köyhille!

Anna nyt