Kirjoittaja: Magnolia Brisel Gómez Godínez, kaksikielinen sihteeri, LWAAC Guatemala

Nimeni on Magnolia Brisel Gómez Godínez. Olen syntynyt 22. huhtikuuta 1993 Antiguassa Guatemalassa ja kasvoin San Miguel Dueñas Sacatepéquezissa (Dueñas).

Olen aina unelmoinut olla sihteeri. Kun olin seitsemänvuotias, isäni vei minut puhelinyhtiöön TELGUAan, jossa hän työskenteli vartijana. Muistan, että kaikki uskomattomat ihmiset, jotka vastasivat puhelimiin ja auttoivat hallitsemaan yrityksen päivittäistä toimintaa, hämmästyttivät minut. Tämä vierailu innoitti minua tulemaan sihteeriksi. Taakse katsoessa, se oli hetki, jolloin aloin toteuttaa Herramme ennalta määrätyn suunnitelman elämääni varten.

Muutama vuosi vierailun jälkeen Jumala kutsui isäni vastaamaan hänen ongelmiinsa. Hän oli henkinen mies, joka tarttui alkoholismin taakkaan yksinäisyyden tunteiden vuoksi. Isäni oli kyllästynyt kivun elämiseen ja alkoi etsiä paikkaa, jossa hänet otettaisiin vastaan ​​ja tuntisi Jumalan läsnäolo.

Herra vastasi rukouksiinsa ja johti isäni Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) -kirkko Dueñasissa.

LWAAC: ssa pastorit tukivat häntä ja saivat hänet tuntemaan Jumalan rakastaman. Isäni kutsui myöhemmin muun perheemme liittymään häneen Dueñasiin. Aloin käydä ruokailuohjelmassa ja hyväksyin Jeesuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajakseni. Muistan edelleen lapseni numeron DU0436. Muistan rakastavani oppia Raamatusta evankelioimistunneilla. Opettajamme kokeilivat aina uusia strategioita, kuten tanssirutiineja, lauluja ja näytelmiä opettaakseen meitä Jeesuksen elämästä ja hänen rakkaudestaan ​​meitä kohtaan.

Aloin osallistua enemmän kirkkoon ja autoin helpottamaan raamatuntunteja nuoremmille lapsille. 16-vuotiaana Jumala antoi minulle etuoikeuden liittyä seurakuntamme palvontaryhmään ja saarnata sanaa nuorisopalveluissa. Noin tänä aikana myös vanhempani liittyivät palvontaryhmään diakonina. Isäni liittyi myös evankeliointitiimiin ja aloitti saarnaamisen radiossa.

Vuonna 2011 suoritin koulutukseni tulla kaksikieliseksi sihteeriksi ja aloitin työpaikan kiireisessä yrityksessä. Työ alkoi kuluttaa elämäni jokaista osa-aluetta.

Huomasin käyttäneeni vähemmän aikaa Jumalan palvelemiseen ja enemmän aikaa työskennellessäni yrityksessä.

Rukoilin Herralle toista työtä, joka antaisi minun palvella paremmin häntä ja käyttää Hänen antamiaan lahjoja.

Kaksi vuotta myöhemmin kansainvälinen johtaja Steve McDaniel ja hänen vaimonsa Ana antoivat minulle mahdollisuuden haastatella tehtävääni evankeliointitiimissä. Minut palkattiin työhön ja saarnasin seuraavat viisi vuotta Jumalan sanaa nuorille ja lapsille. Tänä aikana sain stipendin LWAAC: lta jatkaakseni koulutusta ja jatkokoulutusta nuorisotutkimuksessa.

Viime vuonna minut ylennettiin unelmani työpaikaksi kaksikielisenä sihteerinä auttaakseni hallitsemaan LWAAC Guatemalan päivittäisiä toimintoja.

LWAAC on tuonut toivoa ja iloa yhteisöille kaikkialla Guatemalassa.

Kotikaupungissani LWAAC tuo naapurit yhteen taistelemaan nälkää, vähentämään köyhyyttä ja levittämään Jumalan rakkautta. Tämä ministry toi myös perheeni lähemmäksi toisiaan ja antoi meille taloudellisen vakauden. Tänään äitini, veljeni ja minä työskentelemme yhdessä Living Water Adopt-A-Child. Äitini on kokki ja veljeni työskentelee kirjanpito-osastolla. Palvelen edelleen kaksikielisenä sihteerinä lasten sponsorointitiimissä ja diakonina LWAAC-kirkko Jocotenangossa.

Olen hyvin kiitollinen ja todella siunattu.

"Sillä tiedän suunnitelmat, jotka minulla on sinua varten", sanoo Herra, "aikoo menestyä ja olla vahingoittamatta sinua, suunnitelmia antaa sinulle toivoa ja tulevaisuutta." ~ Jeremia 29:11