Albania jatkaa toipumistaan ​​tasaisesti COVID-19-pandemian vaikutuksista sallien Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) aloittaaksemme palata normaaliin ministry toimintaa. Odotamme, että ruokintaohjelmamme avataan pian, ja koulut tarjoavat nyt paikan päällä opetusta. Myös kirkon toimet, kuten raamatuntutkistelu, nuorisotapaamiset ja kasteopetukset, ovat alkaneet aloittaa samalla, kun seurataan edelleen sosiaalisia etäisyystoimia.

Syöttöohjelmat Suunnitelmat avaamista varten

Kuukausien ajan kansanterveysrajoitusten lieventämisen jälkeen koko maassa, albaanikoulut jatkoivat opetusta syyskuun puolivälissä ja antoivat ruokailuohjelmillemme mahdollisuuden palata puoliksi normaaliin toimintaan.

Aloitamme jakamalla ruokapaketteja ruokintaohjelman sijaintipaikalla toisin kuin ovelta ovelle -toimitukset.

Vaikka tämä ovelta ovelle -tyylinen yksilöllinen prosessi on erittäin palkitseva, se on ollut erittäin työvoimavaltainen, ja ruokintaohjelmamme ovien avaaminen uudelleen antaa meille mahdollisuuden palvella suurempaa määrää tarvitsevia ihmisiä. Emme vieläkään pysty tarjoilemaan kuumaa ruokaa, mutta tiedämme, että ruokapaketit tarjoavat silti sponsoroiduillemme lapsille ravitsemuksen, joka on välttämätöntä heidän hyvinvoinnin takaamiseksi.

Kirkon toiminta jatkuu ympäri maata

Kirkkomme ympäri Albaniaa ovat avanneet uudelleen ja järjestävät edelleen raamatuntutkistelua ja nuorisotapaamisia paikallisten kansanterveystoimien mukaisesti. Herra on siunannut meitä myös avaamalla kaksi uutta kirkkoa Pogradeciin, jotka Homezhilla on jo lupaavia tuloksia.

Monet uudet kasvot ovat uteliaita oppimaan lisää evankeliumista ja osallistuvat jumalanpalveluksiin ja raamatuntutkimusryhmiin.

Katjelissa kuudella uudella uskovalla oli äskettäin tilaisuus tunnustaa julkisesti uskonsa kasteella pienessä sisätiloissa, joka pidettiin voimassa olevien terveys- ja turvallisuusrajoitusten mukaisesti.

Tarvitsemme apuasi

Vaikka meidän ministry Toiminnot jatkuvat, meillä on ennennäkemätön tarve lapsille, jotka odottavat vastaanottamista elämää muuttava sponsoroinnin lahja COVID-19: n laajan taloudellisen vaikutuksen vuoksi. Anteliaisuutesi auttaa meitä tarjoamaan ravitsevaa ruokaa, välttämätöntä lääketieteellistä ja hammashoitoa ja Kristuskeskeistä ministry köyhyydessä eläville lapsille.

Olemme kiitollisia jatkuvista rukouksistasi ja tuestasi. Kiitos, että autat meitä olemaan Jeesuksen kädet ja jalat Albanian köyhimmille köyhille!