Kirjoittaja: Tohtori Pablo McKeown, lääketieteen ja hammasklinikan koordinaattori, LWAAC Guatemala

Nimeni on tohtori Pablo McKeown. Olen syntynyt Joyabajissa Guatemalassa ja kasvanut läheisessä Zacualpan kaupungissa.

Vanhempani eivät koskaan tulleet toimeen. Lopulta heidän jatkuvat taistelut saivat sisareni Martan ja minä asumaan isoäitimme luokse. Isoäitini otti meidät sisään avosylin huolimatta taloudellisista vaikeuksista, eikä koskaan jättänyt huolehtimatta meistä ja täyttämästä sydämemme rakkaudella. Hän opetti meille moraalia, arvoja ja kuinka olla huomaavaisia ​​ja kunnioittavia Jumalan lapsia.

Nämä opetukset osoittivat minulle, että minulla on moraalinen velvollisuus auttaa toisiani ja vastata kansani tarpeisiin. Lyhyesti sanottuna hänen viisautensa innoitti minua tulemaan lääkäriksi.

Siitä lähtien rukoilin Jumalaa joka päivä, että hän antaisi minulle voimaa ja taitoja auttaa muita samalla tavalla kuin he ovat auttaneet minua. Olin kuusitoistavuotias, kun toiveeni toteutuivat ja Living Water Adopt-a-Child (LWAAC) perustajat Mack ja Peggy McKeown ottivat minut siipiensä alle. He tarjosivat minulle asuin- ja työskentelypaikan opettaessaan minulle Jeesuksen Kristuksen rakkautta ja Jumalan tarkoitusta meitä jokaista kohtaan. Pian sen jälkeen hyväksyin Jeesuksen henkilökohtaiseksi pelastajaksi ja Jumala siunasi sisariani ja minua uuden perheen - McKeownien - lahjalla. Sisareni ja minä jatkoimme heihin etsimistä äskettäin adoptoiduiksi lapsiksi ja innokkaiksi opiskelijoiksi.

Jatkoin perus-, perus- ja lukiokoulutukseni Zacualpan ja Antiguan kaupungin julkisissa kouluissa. Jatkoin opintojani San Carlosin yliopistossa, jossa toteutin unelmani tulla lääkäriksi. Valmistuttuani lääketieteellisestä koulusta vuonna 1993 palasin LWAAC: iin valvomaan ohjelman lääketieteellistä hoitoa ja hammaslääketieteellistä toimintaa lääketieteen ja hammasklinikan koordinaattorina.

Mikään näistä saavutuksista ei olisi ollut mahdollista, ellei Jeesus olisi johdattanut minua Mackiin ja Peggy McKeowniin ja LWAAC: iin.

Viimeisten 26 vuoden aikana minulla on ollut etuoikeus nähdä tämä edelleen ministry rakentaa ruokintaohjelmia, kirkkoja sekä lääketieteellisiä ja hammaslääkäriasemia eri puolille maata. Jumalan ohjaamana LWAAC tarjoaa fyysistä, henkistä, ravitsemuksellista, lääketieteellistä, hammaslääketieteellistä ja hengellistä apua köyhyydessä eläville lapsille ja perheille.

Olen elävä osoitus arvokkaasta hedelmästä, jonka LWAAC tuottaa suurten miesten ja naisten muodossa. Meidän ministry ohjaa lapsia olemaan poikkeuksellisia vanhempia ja pylväitä yhteisöissään, kun he kasvavat. Jokainen heistä, minä mukaan lukien, arvostan LWAAC: lta saamaansa tukea, rakkautta ja ravintoa.

Palvelen edelleen LWAAC Guatemalan lääketieteellisen ja hammasklinikan koordinaattorina ja asun lähellä vaimoni Maria Rosaura Noriegan ja kolmen tyttäremme: Peggyn, Deniecen ja Wendyn kanssa.