Huolimatta COVID-19-pandemiaan Guatemalassa kiristyneistä olosuhteista, Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) tarjoaa edelleen elämää ylläpitävää ruokaa, lääketieteellistä ja hammashoitoa sekä pastoraalista tukea näinä epävarmoina aikoina. Sadat uudet COVID-19 -tapaukset tulvivat jo heikon terveydenhuoltojärjestelmän, mikä johtaa valtakunnalliseen kriisiin. Rukoile edelleen kaikkien niiden köyhien kylien miesten, naisten ja lasten puolesta, joita palvelemme.

Nälkäisten ruokinta

Kannattajiemme anteliaisuuden ansiosta jatkamme ovelta ovelle tarjoamista sponsoroiduille lapsille ja heidän perheilleen päivittäistavaroita, muita välttämättömiä resursseja ja raamatullista kannustusta.

Jokainen toimittamamme ruokapaketti sisältää saippuaa, riisiä, papuja, nuudeleita, sokeria, öljyä, maitoa, kahvia ja vitamiinijuomaa lapsille.

Odotamme yksittäisten toimitusten jatkamista uuden vuoden alkuun saakka. Guatemalan koulujen on tarkoitus palata kasvokkain opetukseen tammikuussa, ja on epätodennäköistä, että ruokintaohjelma avautuu aikaisemmin nykyisten terveys- ja turvallisuusongelmien vuoksi.

Jaamme evankeliumia

Suurin osa ministry toiminnot jatkavat toimintaansa verkossa COVID-19-pandemian vuoksi. Ministry henkilökunta isännöi säännöllisiä online-kirkon palveluja ja työskentelee yhdessä yhteisön vanhinten kanssa tarjotakseen pastoraalista tukea tarvitseville perheille.

Kirjeet sponsoroiduille lapsille

Lapset rakastavat saada kirjeitä sponsoriltaan! Näistä epävarmoista ajoista huolimatta sponsoroidut lapset odottavat innokkaasti, että heidän nimensä kutsutaan postin saapuessa. Monet sponsorimme ovat käyttäneet aikaa päiväänsä lähettääkseen rohkaisevia sanoja ja rukouksia sponsoroitavalle lapselleen. Heidän muistiinpanonsa ansiosta sponsoroidut lapsemme tuntevat olevansa rakastettuja ja tärkeitä. Käy Nykyinen sponsoreiden verkkosivu oppia kuinka voit lähettää sponsoroidulle lapsellesi kortin, kirjeen tai lahjan.

Huomautus lahjoista sponsoroiduille lapsille

Aina kun maksat varoja sponsoroidun lapsesi lahjaan, henkilökuntamme ottaa kuvan siitä, mitä lapsi saa, ja lähettää sinulle kuvan lahjasta kiitoskirjeen mukana. Tällä hetkellä henkilökuntamme pystyy toimittamaan vain lahjoja ja kirjeitä, mutta ei voi ottaa kuvia lapsista sosiaalisen etäisyyden vuoksi. Selkeyden vuoksi tätä kirjettä ja valokuvaa ei tulosteta eikä postiteta lahjavaroilla; tämä on erillinen virallinen toimitus ministry kustannuksella. Jokainen dollari, jonka annat sponsoroidulle lapsellesi, menee suoraan heille.

LWAAC: n henkilöstö ja hallitus pyrkivät edistämään avoimuutta ja vastuullisuutta koko ajan, varsinkin kun se koskee lahjoitettujen varojen viisasta hoitamista.

Meidän ministry on kiitollinen siitä, että Herra paljastaa uusia tapoja osoittaa Guatemalan kansalaisille Kristuksen rakkautta koko pandemian ajan. Pidämme tätä tilannetta mahdollisuutena innovoida, kuinka palvelemme Jeesuksen jalkojen kättä. Henkilökuntamme on ylivoimainen kaikilla ainutlaatuisilla tavoilla, joilla olemme voineet koskettaa perheitä, joita palvelemme.

Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet kaikenlaista taloudellista tukea Covid-19-kriisin aikana. Sinun takia monet, jotka kärsivät eniten, ovat saaneet tarvittavat resurssit, hoidon ja tuen, jota he ovat tarvinneet tämän pandemian kestämiseksi.