Syyskuun lopulla Living Water Adopt-a-Child (LWAAC) rakensi menestyksekkäästi ensimmäiset vesikaivomme avustamaan puhtaan, makean veden lähteinä Guatemalassa. Ensimmäinen kaivo porattiin meille ministry Chixocolissa ja toinen kaivo valmistui Zacualpaan, Quicheen. Molemmat kaivot porattiin ystävillemme Living Water Wells-yhdistys (LWWA).

Ensimmäinen porauspäivä Chixocolissa oli rankka. Jatkuva sade ja pilvinen sää tekivät työoloista haastavat, mutta Herra kunnioitti kovaa työtämme - porasimme 140 jalkaa maahan ensimmäisenä päivänä! Seuraavana päivänä LWAAC: n ja LWWA: n miehistöt porasivat vielä 50 jalkaa antaen meille mahdollisuuden päästä suureen vesikerrokseen.

Suoritettuaan projektin Chixocolissa tiimimme muutti Zacualpaan aloittamaan toisen kaivomme työn. Aloitimme poraamalla 125 jalkaa, ennen kuin mutaa ja vettä lakkasi virtaamasta ja pysäytimme edistyksemme. Valitettavasti joko osuimme luolaan tai halkeamme kalkkikivestä, mikä tekee meidän aloittamisen välttämättömäksi. Kuultuamme porausryhmän kanssa, täytimme reiän ja muutimme uudelle porauspaikalle. Jumalan avulla kaivo valmistui muutama päivä myöhemmin.

 

Teemme jatkuvasti töitä Zacualpan veljiemme ja sisariemme puolesta.

Käyttäjän Asociación Pozos Agua Viva tiistaina, syyskuussa 22, 2020

Jokainen kaivo tarjoaa kaivatun makean veden lähteen ruokintaohjelmiemme, kirkkojemme ja paikalliset LWAAC-toimistot. Nämä projektit eivät olisi olleet mahdollisia ilman Jaime Torresin LWWA: n, Todd Heathin Cedar Creekin kirkosta ja Robert Hunterin LWAAC Kanadasta uupumatonta tukea. Yhteisöllä on todellakin maailmanlaajuinen vaikutus.

Sillä minä kaadan vettä janoiseen maahan ja virrat kuivaan maahan; Minä vuodatan Henkeni jälkeläisiisi ja siunaukseni jälkeläisiisi. " ~ Jesaja 44: 3