Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimman sponsorointiohjelmamme, joka alkoi Pogradecissa Albaniassa lokakuussa. Tiimimme on ollut kiireinen vieraillessaan Pogradecissa asuvien kodeissa ja rekisteröimällä lapset uuteen ohjelmaamme.

Pogradec sijaitsee Albanian tasavallan kaakkoisosassa, ja sillä on noin 48,000 asukasta, jotka ovat enimmäkseen muslimeja, ortodoksisia ja bektasheja. Huomattava osa väestöstä on päättänyt siirtyä ulkomaille maan työttömyyden takia. Vaikea taloudellinen tilanne tuntuu sekä kaupungissa että ympäröivissä kylissä.

A Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) -keskus perustettiin Pogradeciin vuonna 1995. Tästä keskuksesta on saatavilla ruokaohjelmia, jotka liittyvät evankelioimis- ja sosiaalityön ponnisteluihimme, ja kirkkoja on perustettu Mokra-alueelle.

Monet ihmiset ovat kuulleet evankeliumin ja oppineet tuntemaan Kristuksen Herransa ja Vapahtajanaan.

Meillä on myös ollut etuoikeus avata uusi Living Water kirkko lähellä tätä keskustaa. Tämän uuden kirkon tarkoituksena on evankelioida ja kasvattaa opetuslapsia kaupungissa ja sitä ympäröivissä kylissä.

Toivotamme sinut käymään Albanian verkkosivusto oppia lisää siitä, kuinka rakennamme Jumalan valtakuntaa tässä maassa. Kiitos kaikille teille, jotka tukette meidän työtä ministry täällä sponsoroimalla lasta.