Kirjoittaja: Steve McDaniel, kansainvälinen johtaja

Yli 40 vuotta, Living Water Adopt-A-Child on jakanut Jeesuksen hyvää uutista guatemalalaisten kanssa. Joulutarina on yksi herättävimmistä tapahtumista Herramme elämässä. Vuosikymmenien ajan olemme sitoutuneet pitämään kiinni siunauksestaan ​​jokaiselle rekisteröityneelle lapselle lasten sponsorointiohjelmassamme. Tänä vuonna olemme lisänneet WIN-perheemme saamaan myös joululahjan siunauksen.

Monille sponsoroiduista lapsistamme ja WIN-perheistämme tämä on ainoa joululahja, jonka he saavat. Jokainen perhe saa myös rukouksen, rohkaisun ja selityksen kauden todellisesta syystä.

Tämä vuosi on muuttumassa yhdeksi kaikkien aikojen vaikuttavimmista joululahjoista.

Maailmassa, joka tarvitsee kipeästi hyviä uutisia, meillä on joitain; Jeesus rakastaa sinua ja niin me myös. Jokainen ihminen kuulee nämä sanat ennen kuin saa lahjojaan.

Lisätietoja siitä, miten voit auttaa vierailemalla sivustollamme Joulu antaa verkkosivun. Kiitos kaikille, jotka ovat jo tehneet yhteistyötä kanssamme levittääksemme Jeesuksen toivoa Guatemalassa tänä jouluna!
----

Yksityisyyssuosituskeskus