Vuonna 2017, Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) kansainvälinen johtaja Steve McDaniel jakoi vision aloittaa entistä paremmin Guatemalassa omistamamme maa ja luonnonvarat. Visio oli tarkoitus käyttää ministry omaisuus lehmien kasvattamiseksi; tämä oli projekti, jota kutsumme "pyhiksi lehmiksi". Kun lehmillä on vasikoita, ne myydään ja voitot kylvetään takaisin ministry.

Kenttien siunaaminen kestävälle tulevaisuudelle

Samoin hän aloitti Blessing Fields -projektin. Kun kansainvälinen johtajamme tuijotti Quichen kukkuloille ja kentille, mieleen tuli Ruthin, Naomin ja Boazin tarina.

Ruth yritti vain kerätä, mutta Herra antoi paljon enemmän. Boas käski miehiä paitsi sallimaan Ruthin poimia, myös antaa siunausten määrätietoisesti, jotta hän voisi korjata ne.

Siunauskenttämme tarjoavat ravitsevaa ruokaa, joka kulutettiin ruokintaohjelmissamme ennen COVID-19: tä. Kasvit tarjoavat rehua myös lehmillemme, ja tuotteet lahjoitetaan usein paikallisille perheille. Meillä on ollut niin paljon, että myymme myös joitain paikallisilla markkinoilla rahoittaaksemme työtämme ministry.

Palkkasimme entisen sponsoroidun lapsen, nyt nuoren miehen, Chixocol-ohjelmaamme auttamaan meitä kokopäiväisesti Blessing Fields -hankkeessa. Eduardo on kuuro ja mykkä eikä ollut pystynyt saamaan työtä. Siunauskentät tarjoavat nyt myös hänet.

Karja, jolla on tarkoitus

Toinen tärkeä osa siunauskenttien hanketta on meidän ministry kanat ja kalkkunat. Meillä on tällä hetkellä yli 100 kanaa ja kymmeniä kalkkunoita. Tuotamme päivittäin 8–12 tusinaa kananmunia, joita kulutamme ministry, myydä ja lahjoittaa apua tarvitseville perheille. Munien lisäksi myymme myös kanoja ja kalkkunoita, mikä auttaa ylläpitämään ja kasvattamaan projektia.

Pyrimme aktiivisesti tarjoamaan köyhtyneille Guatemalan perheille omat kanansa auttamaan heitä saamaan myös kestävän ravinnon ja tuloresurssit. Rakennamme heille kanakopit ja toimitamme heille munivia kanoja ja rehua aloittaaksesi.

Aiomme laajentaa näitä hankkeita Albaniaamme ministry toiminnot, joissa käytetään samanlaista lähestymistapaa lampaiden, vuohien ja sikojen kanssa, mikä toimii paremmin albaanien perheille. Ostamme pian ensimmäisen lehmän ja alamme tunnistaa siunattavia perheitä.

Kiitos kaikille, jotka ovat kylväneet näitä projekteja! Jos haluat osallistua pyhien lehmien tai siunauskenttien hankkeisiin, ole hyvä anna nyt.