Kuten suurin osa maailmasta, Guatemala kokee äärimmäisen toisen COVID-19-tapausten aallon. Tällä hetkellä suurin osa Guatemalasta on nyt ”Red Red” -tilassa ja useimmat sairaalat ovat täydessä tai lähes täydessä kapasiteetissa. Kaikista pandemiaan liittyvistä haasteista huolimatta palvelemme "pienintä näistä"

Kaikkien yritysten lakkauttamisen ja tiukentuneiden säännösten myötä aina ongelmana ollut työttömyys on noussut taivaalle, mikä vaikeuttaa jo köyhyydessä elävien ihmisten pääsyä kaikkein perustarvikkeisiin. Vaikka valtion rajoitukset pitävät normaalit ruokintaohjelmamme toiminnot suljettuina, toimitamme elintarvikepusseja tarvitseville perheille sen sijaan.

Toimitimme viime vuonna 11,052 XNUMX pussia ruokaa, ja jatkamme uskollisesti ja kiitollisesti tätä työtä.

Me myös avasi uudelleen lääketieteelliset ja hammaslääkäriasemamme. Tohtori Pablo McKeownin johdolla jatkamme kaivatun lääketieteellisen ja hammashoidon tuomista köyhyydessä eläville lapsille ja perheille Guatemalassa.

Lisäksi, puolet kahdeksasta kirkostamme on auki, joka antaa meille mahdollisuuden palvella Guatemalan yhteisöjen henkisiä tarpeita aikana, jolloin niin monet tarvitsevat kipeästi Jeesuksen toivoa.

Julkisten koulujen oli tarkoitus avata uudelleen viime viikolla, mutta COVID-19-tapausten piikin vuoksi niiden avaaminen on viivästynyt ehkä joskus helmikuuhun. Vaikka monet oppilaitokset tarjoavat nyt virtuaalikursseja, tämä ei juurikaan auta suurinta osaa palvelemistamme lapsista, joilla ei ole tietokonetta, Internetiä tai edes sähköä.

Esteet voivat tuntua niin masentavilta, mutta olemme päättäneet tukea, rakastaa ja ravita näitä arvokkaita ihmisiä. Olemme edelleen toiveikkaita ja uskomme Jumalaa muutokseen parempaan tulevina kuukausina.

Kiitos kaikille kannattajillemme, jotka osallistuvat jatkuvasti Jeesuksen toivon tuomiseen Guatemalaan. Lue lisää siitä, miten voit tuoda helpotusta ja toivoa tämän pandemian aikana käymällä COVID-19 Verkkosivustomme tietosivu.

Jumala siunaa!