Kirjoittaja: Fiona MacKay, kehitys ja resurssit, Ison-Britannian toimisto

Koko koronaviruspandemian aikana meillä on etuoikeus pystyä tarjoamaan edelleen ruokaa, paitsi ohjelmille aiemmin rekisteröityneille lapsille, myös uusille kontakteille, jotka Albanian kunnalliset viranomaiset ovat antaneet meille.

Vaikka keskuksemme ovat olleet suljettuina eivätkä pysty tarjoamaan yksilöllisesti valmistettuja aterioita, olemme pystyneet täyttämään aukon toimittamalla ja toimittamalla ruokapaketteja, jotka hyödyttävät koko perhettä. Koska keskuksemme ovat nyt avautuneet vain kokoelmia varten, olemme juuri esittäneetLiving Water Adopt-A-Child Albanian merkkituotteita lapsillemme jaettavien ruokapakettien sekä Albaniassa tarvitsevien naisten tarvitsemiseksi.

Jokainen ruoka täytetty laatikko maksaa noin 7.00 puntaa (9.50 dollaria) ostaa ja tarjoaa paitsi lapsillemme myös koko perheellemme perusaineet 8-10 ateriaa varten.

Laatikoita jaetaan säännöllisesti, ja jos perheellä on rekisteröity useampi kuin yksi lapsi, jokainen lapsi saa yhden laatikon, joten suuremmat perheet hyötyvät suhteellisesti!

Rukoilemme, että nämä merkkikotelot auttavat muita kylissä, joissa jakelua tapahtuu, tunnistamaan helposti, mistä ne tulevat, ja toivottavasti uteliaisuus vetää heitä tutkimaan, mitä teemme heidän läheisyydessä.

Mitä enemmän ihmisiä kiinnostaa meitä ja osallistuu ohjelmiimme, sitä enemmän mahdollisuuksia meillä on kertoa Jeesuksen rakkaudesta näissä yhteisöissä ja muualla.

Käy Sponsoroida lasta että Anna nyt verkkosivustomme osioista saadaksesi lisätietoja siitä, miten sponsoroida lasta / haavoittuvaa aikuista tai tukea ruokapakettiprojektia.