Kirjoittaja: Steve McDaniel, kansainvälinen johtaja

On ilo - en voi lopettaa hymyilemistä - ilmoittaa siitä olemme hakeneet ja saaneet luvan ruokintaohjelmien uudelleenaktivoimiseksi Jocotenangossa ja San Miguel Dueñasissa! Se on varmasti erilainen, mutta se on askel oikeaan suuntaan.

Palvelimme ensimmäiset lounaamme lähes vuodessa 22. helmikuuta Jocossa ja 23. helmikuuta Dueñasissa. Aloitimme voileipillä, siruilla ja väkevöidyllä maitojuomalla. Covid-19-rajoitusten takia lapset eivät pääse rakennuksiin, joten lounas tarjoillaan "mennä".

Guatemala etenee hitaasti kohti täydellistä uudelleen avaamista. Kadut ja yritykset ovat täynnä kiireisiä ihmisiä. Minulle on kuitenkin hyvin surullista nähdä toisen luokan ihmiset kaupunkiemme kaduilla: ne, jotka ovat antautuneet.

Yllä olevan kuvan nainen on nimeltään Isabela ja hänen tarinansa vaikutti minuun niin paljon. Guatemalan hallitus on antanut hänelle ja muille nälkäisille ja resursseihin joutumattomille tehtäväksi tunnistaa itsensä nostamalla valkoinen lippu. Tarve on ylivoimainen, mutta Jumalan avulla me täytämme järjestelmällisesti joitain heidän epätoivoisimmista tarpeistaan ​​M25-ohjelman kautta.

Tulevana sunnuntaina Saarnaan suorana Jocotenangosta ensimmäistä kertaa vuodessa. Etsimme ja saimme luvan paikalliselta kunnalta. Se tulee olemaan tiukoissa olosuhteissa ja rajoitetulla kapasiteetilla, mutta olemme innoissamme.

Sitten matkustamme Quicheen, Guatemalaan ja vyöhykkeelle 5, kun pyrimme avaamaan nuo ohjelmat myös pian. Ole kiltti rukoile jatkuvaa suosiota Jumalan ja ihmisten edessä, kun otamme askeleita kohti täydellistä uudelleen avaamista, mukaan lukien raamatuntunnit, tulevaisuudessa.

Jumala liikkuu ja me liikkumme Hänen kanssaan.