Tällä viikolla vietämme kansainvälistä naistenpäivää ja kiinnitämme huomiota yhteen ohjelmasta, joka tukee apua tarvitsevia naisia: M25-projektia.

Nimi tulee Raamatun jakeesta Matt. 25:35, ”… kun olin nälkäinen, annoit minulle syötävää; kun olin janoinen, annoit minulle juotavaa ... ”mutta alkuperäinen inspiraatiota tähän projektiin sai kaunis nainen nimeltä María.

Doña María oli merkittävä nainen, joka asui lähellä Chuchucan kylää, korkealla Guicheman Quiche-vuoristossa. 60-vuotiaana hän otti vastuun kasvattaa tyttärentytär (nimeltä María), kun vauvan isä hylkäsi heidät, eikä hänen äitinsä, vain 16-vuotias tyttö, pystynyt selviytymään. Nuorella Maríalla on erityistarpeita eikä hän ole koskaan voinut käydä koulua, mutta isoäiti antoi hänelle parhaan mahdollisen hoidon yli 20 vuoden ajan.

Tähän sisältyi hänen vieminen Living Water Adopt-A-Child Chuchucan keskustassa kahdesti viikossa, jossa hän sai lämpimän aterian ja tarvitsemansa lääketieteellisen hoidon. Doña Marían täytyi seurata tyttärentyttärensä joka kerta, koska hän ei voinut mennä yksin - kahden tunnin matka kumpaankin suuntaan.

Vuonna 2017 Doña María, nyt 80-vuotiaana, ja hänen tyttärentytär vierailivat Young Marían Ison-Britannian sponsorilta, joka tuli heidän kotiinsa kansainvälisen johtajan Steve McDanielin kanssa. Living Water Adopt-A-Child. Steve käänsi heille ja yhdessäolonsa jälkeen Doña María teki alustavasti - pyyntö, jonka oli tarkoitus luoda kokonaan uusi palvelualue alueelle ministry. Hän sanoi: ”Tiedän, että on olemassa sääntöjä, jotka ovat tärkeitä, mutta en ole niin nuori kuin aiemmin, ja väsyn kovasti kävelemässä ohjelman kanssa Marian kanssa, odottamassa ulkona häntä ja kävelemällä sitten taas kotiin. Kun tulen, voisitteko antaa minun syödä vain yhden tortillan, jotta voin antaa minulle voimaa kotikävelyyn? "

Hän lupasi Doña Maríalle, että aina kun hän tuli ohjelmaan tyttärentyttärensä kanssa, hänelle ei anneta yhtä tortillaa, vaan sen sijaan täysi ateria.

Enemmän kuin se, visio M25-tiedotusohjelmasta tuli hänelle.

Nykyään monia vanhuksia, leskiä ja haavoittuvassa asemassa olevia aikuisia tuetaan ruoalla, lääketieteellisellä avulla ja pastoraalihoidolla sekä Guatemalassa että Albaniassa tämän Doña Marían innoittaman projektin kautta.

Doña María meni kotiin olemaan Herran kanssa vuonna 2019, mutta hänen perintönsä jatkuu niiden kautta, joita M25-projekti auttaa. Entä nuori María? Äiti ja uusi perhe hoitavat häntä nyt ja ovat onnellisesti asettuneet heidän kanssaan.

Erityisesti tällä viikolla olemme kiitollisia mahdollisuudesta palvella Jumalan kauniita tyttäriä ja haluamme kiittää kaikkia, jotka tukevat tätä ministry of Living Water Adopt-A-Child. Kannustamme sinua oppimaan lisää M25-projekti ja kuinka palvelemme Naiset tarvitsevat.