Kiitos paljon jatkuvasta tuestasi. Huolimatta monista haasteista ministry ja hyväntekeväisyyttä tämän pandemian aikana olemme niin kiitollinen Jumalalle, että ministry of Living Water Adopt-A-Child kukoistaa. Kiitos kaikille teistä, jotka ovat edelleen tukeneet sponsoroituja lapsianne, tarvitsevia naisia, Covid-19 -hätätoimia ja muita hankkeita.

Kiitos teille, olemme pystyneet jatkamaan saman määrän taloudellisen tuen lähettämistä sekä Guatemalalle että Albanialle kuin ennen pandemian alkamista.

Tämä on aivan hämmästyttävää, kun otetaan huomioon kirkon kokousten ja varainhankinnan rajoitukset, joihin luotamme, sekä suuri todistus Jumalan hyvyydestä ja anteliaisuudesta.

Jos seuraat meitä Facebook, on Instagramtai blogissamme, tiedät sen olemme todella lisänneet työtämme pandemian aikana. Albaniassa olemme lisänneet 4 ruokintaohjelmaa seitsemään ja Guatemalassa poranneet 7 uutta vesikaivoa ja laajentaneet Blessing Field Project -hanketta.

Lukemattomia muita perheet saivat ruoka-apua päivittäistavarapakettien muodossa, koska jaoimme niin paljon kuin mahdollista, jotta voimme auttaa mahdollisimman monta käytettävissä olevilla resursseilla.

Aloitamme vuoden 2021 täynnä toivoa viruksen esiintyvyyden vähenemisestä ja palaamisesta normaalempaan toimintaan. Nykyiset haasteet ovat kuitenkin edelleen, ja jaamme edelleen 1,000 ruokapakettia Albaniassa kuukausittain. Ensimmäinen kaksi ruokintaohjelmaa Guatemalassa on avattu uudelleen "ottaa pois" -aterioita varten ja teemme parhaamme parantaaksemme M25-projektissamme tarjottua apua kaikkein vähävaraisimpien aikuisten auttamiseksi.

Vierailla verkkosivustomme blogi oppia lisää työstämme viimeisten kuukausien aikana ja siitä, kuinka anteliaisuutesi on vaikuttanut "pienimpään näistä".

Matteus 25:40 - "Kuningas vastaa:" Totisesti, minä sanon teille: mitä teitte yhden näistä vähäisimmistä veljistäni ja sisaristani, teitte minun puolestani. "