Lasten sponsoroinnin lisäksi annetut lahjoitukset auttavat meitä parantamaan köyhiä yhteisöjä, joita palvelemme. Kannattajiemme anteliaisuuden kautta pystyimme äskettäin korjaamaan kaksi taloa.

Guchemala Tunaja-ohjelmamme uskollinen nuori opetuslapsi Lencho käy perheensä kanssa paikallisessa kirkossa. Heidän kodinsa katto tarvitsi pahasti korjausta, joten meidän Living Water Adopt-A-Child Guatemalan henkilökunta osti materiaalit, kiitos kannattajiemme anteliaisuuden. Kiitämme myös kiitollisuutta uuden katon asentaneista paikallisen kirkon miehistä.

Tällaisten lahjoitusten vaikutus ulottuu myös Albaniaan. Viime vuoden lopulla henkilökuntamme sai tietää kahdesta vanhemmasta naisesta, jotka asuivat yhdessä vuoristokylissä talossa, joka myös tarvitsi pahasti korjausta. Pystyimme toimittamaan katon ja joidenkin sisäseinien korjaamiseen tarvittavat materiaalit, mutta teimme myös korjaustyöt. Nämä korjaukset parantavat merkittävästi näiden naisten elinoloja, erityisesti kylmien talvikuukausien aikana.

Antelias sponsorointiohjelmiemme ulkopuoliset lahjat antavat meille mahdollisuuden parantaa köyhimpien köyhimpien turvallisuutta ja elämänlaatua Guatemalassa ja Albaniassa. Lahjoja, kuten kanoja, ruokapaketteja, maissipussia ja muuta, voidaan ostaa toivon tarjoamiseksi.

Käy Tapoja antaa sivu verkkosivustollamme saadaksesi lisätietoja siitä, mihin ja missä antamasi vaikutukset vaikuttavat. Jokaiselle kansainväliselle toimistollemme (Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Kanadassa) on tarjolla erilaisia ​​antovaihtoehtoja.