Guatemalan ruokintaohjelmissamme tarjoillaan nyt yli 2,000 lämpimää ateriaa. Köyhtyneet lapset, joita olemme siunattu palvelemaan, ovat viime aikoina nauttineet chiles rellenos Jocotenangon ja San Miguel Dueñasin ruokintaohjelmiin, ja joillakin oli jopa paistettua kanaa pari viikkoa sitten.

Nämä upeat lounaat lapsillemme vaativat valtavan määrän valmistelua. Me olemme kiitollinen vapaaehtoisista ja kokkeista jotka työskentelevät niin kovasti saadakseen nämä lounaat mahdolliseksi.

Kahdeksan yhdeksästä ruokintaohjelmastamme on nyt virallisesti avattu uudelleen Guatemalassa. Liity meihin rukoilemaan Zone 5 -ohjelmaa Guatemalan kaupungissa. Olemme pyytäneet avaamista uudelleen sinne, mutta emme ole vielä saaneet myönteistä vastausta valtion virkamiehiltä Covid-19: n nykyisten rajoitusten vuoksi.

Kiitos kaikille, jotka ovat jatkaneet tuen antamista lapsellesi tämän kansainvälisen pandemian aikana! Tarpeet ovat valtavat Guatemalassa, ja olemme valmiita ja innostuneita mahdollisuudesta palvella ”vähiten näistä” ruokintaohjelmiemme kautta.