Vastauksena Guatemalan presidentin toimeenpanomääräykseen, joka koski Covid-19-tapausten kärjistymistä, meidän Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) Guatemala ministry Toiminnassa keskitytään väliaikaisesti keskittymään ruokapakettien jakamiseen sen varmistamiseksi, että sponsoroitujen lastemme, heidän perheidensä ja hoitamiemme leskien ja vammaisten tarpeet täyttyvät. Lääketieteelliset ja hammaslääkäriasemamme ovat olennainen osa ministry koska meidän ministry perustettiin vuonna 1980 - jatkaa toimintaansa välttämättömien lääketieteellisten palvelujen tarjoamiseksi. Lisäksi käytämme siunauskenttää ja kirkkoja auttaaksemme köyhtyneitä yhteisöjä, joita palvelemme.

Viime viikolla Guatemalan presidentti Alejandro Giammattei antoi määräyksen vastauksena voimakkaisiin Covid-19 -tapauksiin, jotka ovat ylivoimaisia ​​sairaaloissa koko maassa. Hän asetti uudet valtakunnalliset rajoitukset ainakin 12.-26. Asti, ja nämä uudet säädökset rajoittavat julkista liikennettä ja lopettavat henkilökohtaiset luokat, ostokset ja ruokapalvelut.

Vain pari viikkoa sitten juhlimme tuhansia lämpimiä aterioita joka päivä uusissa ruokintaohjelmissamme. Olimme kiitollisia nähdessämme sponsoroitujen lastemme kasvot palvellessamme paistettua kanaa, chiles rellenosja muita herkullisia, ravitsevia aterioita. Liity mukaan rukoilemaan, että ruokintaohjelmamme annetaan avata pian uudelleen.

Vaikka koko Guatemalan henkilökuntamme työskentelee kotona, kirkkomme Guatemalassa saavat olla auki. Kirkkomme tarjoavat henkilökohtaisia ​​palveluja kerran viikossa.

Kun etsimme jatkuvasti uusia ja luovia tapoja palvella ”pienintä näistä”, sitoudu rukoilemaan kanssamme ja puolestamme.

Voit myös lähetä meille rohkaiseva viesti ottamalla meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta. Kiitos kaikille, jotka ovat uskollisesti tukeneet LWAACia koko pandemian ajan. Anteliaisuutesi on kevyt ja rohkaiseva näinä haastavina aikoina!