Lasten sponsorointi on Living Water Adopt-A-Child että olemme erittäin iloisia, kun yksi sponsoroiduista lapsistamme vaikuttaa edelleen voimakkaasti maailmaamme. Kiitos uskollisille tukijoidemme, jotka auttavat meitä tekemään valtakunnan muutoksen tuhansien lasten elämässä.

Toivomme, että nautit tästä liikkuvasta mielipiteestä Angel Gabrielilta, entiseltä sponsoroidulta lapselta Guatemala-ohjelmastamme:

”Nimeni on Angel Gabriel, ja olen syntynyt Zacualpassa, Guatemalassa, vuonna 1988. Minulla on kaksi sisarta ja kaksi veljeä, ja me kaikki kasvoimme isoäitimme kanssa, koska vanhempani erosivat, kun olin vain kolme ja menin asumaan USA, jossa he perustivat toisen perheen.

”Lapsuudessani olin ujo ja surullinen poika, koska suhteet ihmisiin, joita rakastin eniten, olivat rikki, joka aiheutti sekaannusta elämässäni. "

”Kiitän Jumalaa isoäitini elämästä, koska hän otti vastuun kasvattaa sisaruksiani ja minua. Hänelle oli hyvin vaikeaa, ja asuimme köyhinä monta vuotta, usein syömättä vain vähän tai ei ollenkaan.

”Isoäitini kuuli Living Water Ministry ja rekisteröin minut Zacualpan ruokintaohjelmaan yhdeksänvuotiaana. Ruokintaohjelmapäivät olivat meille parhaita päiviä koska saimme herkullisen ruokalautan ja sen jälkeen pidin hauskaa peleistä ja opin Jumalasta.

”Valitettavasti aloitin huumeiden käytön yksitoistavuotiaana ja putosin kapinaan ja huumeisiin. Liityin nuorisojengiin, koska ajattelin voivani täyttää aukon ja lievittää surua, jonka tunsin, ettei vanhempiani ollut mukanani. Nuo olivat vaikeita vuosia, koska Jätin opintoni huumeiden takia, osallistumalla taisteluihin, ongelmiin ja humalaan ja melkein kuoli kun olin seitsemäntoista kokaiinin yliannostuksen takia. Sairaalassa oleskelun jälkeen pohdin useita päiviä ja tajusin lopulta, että huumeet eivät koskaan aio täyttää tuntemani tyhjyyttä tai ratkaista ongelmia.

”Lopulta ymmärsin, että ainoa, joka pystyi täyttämään tämän aukon, oli Jumala. Päätin jättää huumeet ja jengin, vaikka se ei ollut minulle helppoa. "

”Kun olin kahdeksantoista, tapasin vaimoni Teresan, ja meillä on upea poika, joka nyt osallistuu Zacualpan ruokintaohjelmaan. Kävin Zacualpan vapauden kirkossa ja hyväksyin lopulta Jeesuksen henkilökohtaiseksi pelastajaksi, kun olin yhdeksäntoista. Olen nyt siunattu olemaan osa Living Water Adopt-A-Child joukkue, joka vastaa The Blessing Fields Project -projektista, joka tuottaa ohjelmia ja yhteisöjä sekä kouluttaa nuoria. Kirkossani olen osa johtoa, palvelen diakona. Kaikki lapsuudessa ja murrosiässä elämäni saivat minut aloittamaan radio-ohjelman nimeltä Conección Juvenil (nuorisoyhteys) kaupunkini radiokanavalla saarnaamalla Jumalan sanaa ja auttamalla teini-ikäisiä ja nuoria, jotka käyvät läpi samanlaisia ​​tilanteita kokemukseni. Olen nyt tyytyväinen perheeseeni ja palvelen Jumalaa. "

Tänään olemme nöyrä ja kiitollinen siitä, että sanomme sen hoidamme ennätysmäärän lapsia Guatemalassa ja Albaniassamaailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta. Silti yli 3,000 lasta odottaa edelleen saada elämää muuttavan sponsorilahjan.

Kun annat sponsorilahjan, lapsi saa ravintoaterioita, lääketieteellistä ja hammashoitoa sekä pastoraalista hoitoa ... kaikki Jeesuksen nimessä. Harkitse rukoillen liittymistäsi lähetystyöhömme palvelemaan Jeesuksen käsiä ja jalkoja huolehtiakseen ”pienimmistä näistä”.