Aiemmin tänä vuonna 75-vuotias leski Naile tuli naisten raamatuntutkistelukokoukseen Trebinjessä / Ylä-Mokraissa. Hän oli täysin kasteltu saapuessaan. Ystävällisesti toinen nainen asetti tuolin lieden äärelle auttamaan häntä lämmittämään. Koska satoi, oletettiin, että Naile oli kastunut sateesta.

Hän ei kuitenkaan ollut; jotkut naiset kertoivat meille sen hän oli kasteltu, koska sade oli tulossa hänen talonsa läpi.

Muutama viikko myöhemmin vierailimme hänen kotonaan ja löysimme sen aivan kuten naiset olivat kertoneet. Samana päivänä löysimme hänelle sponsorin. Sponsori oli Yhdysvalloista ja muutti tukemaan Nailea.

Ajattelimme, kuinka voisimme auttaa häntä. Talon korjaaminen oli liian kallista sen lisäksi, että siellä, missä Naile asui, ei ollut edes hänen talonsa. Hänellä ei ole lapsia, hän tulee toisesta paikasta eikä maata kylässä.

Neuvottelimme kyläkommuunin puheenjohtajan kanssa, mietimme, voisimmeko löytää hänelle asunnon kylästä. Lopuksi keksimme mahdollisuuden tarjota hänelle "pieni talo" asumisastia. Jumala pani sponsorin sydämeen lahjoittaa kontin määrän. Pienen talon kuljetus ja muut kulut voitaisiin kattaa uusilla lahjoituksilla.

Kun kaikki muodollisuudet oli suoritettu, koti pystytettiin ja autoimme häntä muuttamaan. Suurin osa työstä on nyt saatu päätökseen.

Naile on erittäin onnellinen ja kiitollinen uudesta kodistaan. Koska hän asuu nyt kylän keskustassa, hänellä on enemmän yhteyksiä muihin siellä oleviin ihmisiin. Ylistäkää Herraa, joka teki kaiken mahdolliseksi!

Uskomme, että Isän sydän on, että huolehdimme ulkomaalaisista, orvoista ja leskistä (24.Mooseksen kirja 25), ja siksi aloitimme MXNUMX-ohjelmamme. Jos haluat tulla vanhusten sponsoriksi tai oppia muista tavoista antaa, käy osoitteessa tapamme antaa verkkosivua.

Anna nyt