Rajoitukset ovat edelleen voimassa kaikkialla Guatemalassa toistaiseksi Covid-tapaukset lisääntyvät edelleen sairaaloiden ollessa täynnä. Rokotuksia tapahtuu, mutta se on hidas prosessi.

Olemme jakaneet henkilöstömme eri tiimeihin suorittamaan tehtävämme ministry toimintaan. Meillä on tiimi, joka tuo päivittäistavaroita rekisteröityneiden lasten ja tarvitsevien naisten perheiden perheille. Toinen joukkue toimittaa kirjeitä, kortteja ja lahjoja sponsoreilta.

Lapsille ja perheille on paljon saada nämä ja tietää, että sponsorit ajattelevat heitä eikä heitä unohdeta.

Meillä on myös tiimi, joka kerää tietoja puhelimitse kiitoskirjeitä ja vuosittaisia ​​päivityksiä varten. Henkilökuntamme ja perheidemme suojelemiseksi emme viettää paljon aikaa sponsoroitujen lasten kodeissa. Silti erilainen tiimi vierailee kodeissa vain ottamaan valokuvia sponsoripäivityksiä varten. Emme tällä hetkellä ota valokuvia lapsista lahjoineen.

Lääkäriryhmämme ovat erittäin kiireisiä Covid-potilaiden hoidossa ja myös monet ihmiset, jotka tulevat viikoittain keskuksiin muiden lääketieteellisten ongelmien kanssa. Sairaalat eivät voi hoitaa heitä, koska heillä on suurin kapasiteetti Covid-tapausten kanssa.

Kirkkomme pystyvät pitämään jumalanpalveluksia joka viikko pienemmälle määrälle ihmisiä, joten teemme tapaamisia ja suurin osa seurakunnistamme voi tulla kerran joka toinen viikko.

Rukoilemme, että rajoitukset helpottavat pian ja että voimme alkaa tarjoilla aterioita uudelleen tässä kuussa joissakin ruokintakeskuksissamme. Olemme yli kiitollinen kaikesta ja kaikille, jotka ovat osa Living Water Adopt-A-Child jonka avulla voimme palvella edelleen ”vähiten näistä” Guatemalassa.