Nimeni on Teresa Gutiérrez León. Olen syntynyt Tunajassa, Zacualpan kylässä Quichés. Synnyin perheessä, joka ei tuntenut Jumalaa, koska isän isovanhempani eivät uskoneet häneen ja he kieltivät vanhempani etsimästä Hänen tietään.

Eräänä päivänä äitini kuuli Tunaján ruokintaohjelmasta ja teki heti päätöksen lähettää vanhimmat sisarukseni ruokintaohjelmaan, jotta heidät voitaisiin kirjoilla. Kun vartuin hieman enemmän, Aloin myös käydä ruokintaohjelmassa.

Nuo päivät olivat minulle erityisiä päiviä, koska ruokintaohjelmassa söimme herkullisia ruokia, täysin erilaisia ​​kuin mitä äitini voisi antaa meille vähäisten resurssien vuoksi. Ruokintaohjelmassa söimme lihaa, riisiä, mustapapukeittoa ja muita ruokia.

Rakastin mustaa papukeittoa riisin kanssa, koska meillä ei ollut tätä ruokaa kotona. Perheeni ei saanut sähköä paljoakaan tehosekoitinta papujen sekoittamiseen ja keiton valmistamiseen. Muistan edelleen lapseni numeron ruokintaohjelmassa: T-0542.

Tuona aikana Kävelin noin tunnin ja XNUMX minuutin päästäksesi ruokintaohjelmaan. Kun äitini isoäiti oli kuollut, muutimme kuitenkin äitini isoisän luo, joka asui vain viiden minuutin päässä siitä.

Muistan, että minulla oli etuoikeus saada elämäni paras lahja jouluaktiviteetin aikana ruokintaohjelmassa. Se oli ikuisen elämän lahja. Sain Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajana, ja sitten äitini alkoi käydä Tunaján Liberty-kirkossa.

Kun olin lapsena osa ruokintaohjelmaa, minua siunattiin hyvin, koska minulla oli sponsorit, joilla on iso, rakastava, ystävällinen ja antelias sydän. He lähettivät minulle usein ylimääräisiä lahjoja. Se vaikutti elämääni, enkä koskaan unohda suurta rakkautta, jonka Jumala osoitti minulle ja perheeni sponsoreideni kautta.

Olen varma, että Jumala käytti sponsoreitani siunaamaan meitä. Jokainen lahja, jonka he lähettivät minulle, oli suuri siunaus ja säästö vanhemmilleni, ja tämä ei vain antanut minulle onnea, vaan myös sisarukselleni. Olimme niin onnellisia joka kerta, kun kuulimme sponsoreistani.

Minulla oli myös siunaus tavata sponsorini henkilökohtaisesti. He tapasivat joka vuosi käymään minun ja perheeni luona. Pidän edelleen suurella rakkaudella valokuvaa, jonka otin yhden sponsorini kanssa.

Ruokintaohjelma oli kuin viehe perheelleni, jotta saisimme tapaamisen Jeesuksen kanssa. Meidän ei ollut helppoa seurata Hänen tietään, koska isälläni oli sama ajatus Jumalasta kuin hänen vanhemmillaan. Alussa isäni ei halunnut käydä kirkossa, mutta ajan mittaan hän hyväksyi Jeesuksen henkilökohtaiseksi pelastajaksi. Kaikki parani, koska tuolloin koko perheeni etsii Jumalan läsnäoloa joka päivä.

Olin osa kirkkoni palvontaryhmää ja olin sunnuntai-koulun yhteistyökumppani. Kävin myös nuorten kokouksissa ja kaikki tämä auttoi minua kasvamaan hengellisesti.

Tänään mieheni ja minä palvelemme edelleen Herraamme ja käymme a Living Water Zacualpan kirkko nimeltä "Liberty".

Living Water vaikuttaa edelleen elämääni hyvin erityisellä tavalla. Vuonna 2011 Jumala avasi oven ministry minulle ja siitä lähtien olen työskennellyt evankelioinnin opettajana.

Aiemmin työskentelin kyläni kunnassa. Olen työskennellyt siellä noin kaksi vuotta, mutta Jumalalla oli parempia suunnitelmia perheelleni ja minulle. Ymmärsin, että Jumalan oli toimittava elämässäni, jotta voisin lopettaa työn. Living Water muutti elämäni täysin, ja olen varma, että tämä ministry muuttaa monta elämää vuosien varrella.

Rukoilen, että Jumala siunaa kaikkia ihmisiä, jotka antavat Hänen käyttää elämäänsä siunaamaan ja vaikuttamaan yhä useampiin ihmisiin.