Ajat ovat aina olleet epävarmoja. Viimeisten 18 kuukauden voimakas epävarmuus on kuitenkin opettanut meille niin paljon, kuinka syvästi tarvitsemme Jumalan kättä liikkuaksemme, suojellaksemme, siunataksemme ja puuttuaksemme asioihin. Pyydämme nöyrästi liittymään meihin rukouksessa rakastetuista lähetyskenttämme: Guatemalasta ja Albaniasta. Olemme antaneet seuraavat rukouspisteet auttamaan sinua.

Kuinka rukoilla Guatemalaa

Covidien-19

Viime keväänä avasimme uudelleen kahdeksan ruokintaohjelmaa vain saadaksemme Covidiin liittyvät rajoitukset pakottamaan meidät siirtämään ministry toimintoja kuumien aterioiden tarjoamisesta kahdesti viikossa elintarvikkeiden toimittamiseen sponsoroitujen lastemme perheille. Valtaosa Guatemalasta on kriittisessä punaisessa hälytyksessä. Rukoile terveyden ja parantumisen vallitsemiseksi, myös toimistohenkilökunnassamme, ja että meidän ministry työ voisi edetä mahdollisimman tehokkaasti.

Sponsoroidut lapset

Palattuaan kotiinsa monet tuntevat itsensä unohdetuksi, mutta sponsoroidut lapsemme ovat niin siunattuja, kun tiimimme vierailevat tuomaan ruokaa ja toimittamaan kirjeitä sponsoreiltaan. Rukoile erityisen rakkautta Jumalan rakkauteen heitä kohtaan ja pyydä, että Herra toisi sponsoreita yli 3,000 lapselle, jotka odottavat tätä elämää muuttavaa lahjaa.

Lääketieteelliset ja hammaslääkäriasemat

Koska sairaalat asettavat etusijalle pahimmat Covid-19 -tapaukset, monet tärkeät lääketieteelliset tarpeet jäävät hoitamatta. Rukoile, että Jumala käyttää lääketieteellisiä ja hammaslääkäriasemiamme parhaimmillaan ja että ne olisivat terveyden ja kokonaisuuden lähteitäsekä fyysisesti että henkisesti köyhille yhteisöille, joita meitä on siunattu palvelemaan.

Kuinka rukoilla Albaniaa

Sponsoroidut lapset

Käynnistimme äskettäin uuden ohjelman Albanian Elbasanin lapsille. Tämä uusi ohjelma sisältää raamatuntunteja ja ruokapaketteja. Rukoile, että tämän ohjelman resurssit ja vaikutukset kasvavat ja tarjoavat elämää muuttavia siunauksia lapsille sekä heidän perheilleen ja lähiöilleen.

M25-ohjelma

"Pienimmän näistä" huolehtiminen (Matteus 25) huolehtimalla äärimmäisessä köyhyydessä elävien leskien ja vanhusten tarpeista on voimakas veto sydämeemme. Autoimme äskettäin rahoittamaan ja rakentamaan "pienen talon" 75-vuotiaalle naiselle, joka asuu epähygieenisissä, tuskin elinkelpoisissa olosuhteissa. Rukoile, että palvelemamme lesket ja vanhukset tietävät ja omaksuvat arvonsa Isän silmin nähdessään.

opetuslapseus

Kirkkoyhteistyökumppanimme Albaniassa näkevät kasvun haasteet, kun he kokevat evankeliointiresurssien tarjoamisen hedelmän ja kehittämällä tapoja pitää opetusta sponsoroiduista lapsistamme heidän lähtiessään yliopistoon. Rukoile, että Herra kannustaisi ja valtuuttaisi paikallisia kirkkopastoreitamme jatkamaan näiden pyrkimysten levittämistä Jeesuksen sanan totuuden levittämiseksi Albaniaan.

”Omistaudu rukoukseen, ole tarkkaavainen ja kiitollinen. Ja rukoile myös meidän puolestamme, jotta Jumala avaisi oven viestillemme ... ”Kolossalaisille 4: 2-3

Kiitämme johdonmukaisesti Isää jatkuvasta tuestasi tässä ministry. Emme voineet suorittaa valtakuntatyötämme ilman sinua!