Meidän Living Water Adopt-A-Child Kansainvälinen johtaja Steve McDaniel toimi äskettäin puhujana paneelissa Liberty Network International (LNI) -konferenssissa Pensacolassa Floridassa. Kehotamme teitä katsomaan hänen sanomaansa ja innoittamaan koko paneelin jakamaa Valtakunnan viisautta.

"Vaikka minulla on ollut suuri kunnia palvella Jumalaa yli kahden vuosikymmenen ajan, korkein tavoitteeni on miellyttää Häntä”, Steve sanoi paneelissa. Hän jatkoi: "Kun katson kokeneita pastoreitamme ja joitain apostoleitamme pyrkiville ja nouseville johtajillemme, jotka astuvat kutsuusi, haastaisin teidät 2.Korinttolaiskirjeen 5: 9: llä."Joten asetamme tavoitteemme miellyttää häntä. "

In ministry, on niin paljon erilaisia ​​kohteita ja tehtäviä, että ne voivat hukuttaa meidät, ja voimme alkaa kohdistaa kohteisiin, jotka eivät ole "miellyttäviä Jumalaa".

Steve mainitsi liittyneensä kuninkaan armeijaan 20 vuoden uransa jälkeen merijalkaväen riveissä. Harjoittelijat harjoittavat ampumista alueelle, joka vaatii perustekijöitä, näköyhteyttä, kurinalaisuutta, vakaita käsiä ja näköä. Jotkut näistä perustekijöistä ovat samoja ominaisuuksia, joita ministereillä on Valtakunnan työssä.

Steve päätyi ajatukseen, että siellä on paljon tavoitteita, joita ihmiset kohtaavat ministries. ”Vaikka osuisit heihin, kaikki eivät miellytä Jumalaa. Jeesus on esimerkkimme; Hän on aina miellyttänyt Jumalaa. "

"Niin Jeesus sanoi:Kun olet nostanut Ihmisen Pojan, tiedät, että minä olen hän ja että en tee mitään yksin, mutta puhun vain sen, mitä Isä on opettanut minulle. Se, joka lähetti minut, on minun kanssani; hän ei ole jättänyt minua yksin, sillä teen aina, mikä hänelle miellyttää. ”- Joh. 8: 28-29

Steven läsnäolon lisäksi paneelissa meillä oli myös pöytä tapahtumassa, jonka avulla konferenssin osallistujat saivat lisätietoja LWAAC: sta ja jopa sponsoroi lasta.