Albanian kesäleiriohjelmamme on päättymässä, ja juuri käärimme onnistuneen 10 leirin sarjan ja nuorisokonferenssin, johon osallistui yhteensä 750 lasta ja nuorta.

Olemme erittäin kiitollisia siitä, että Erion Cuni, vanhempi pastori Living Water Adopt-A-Child Albaniassa julisti Kristus, 20 nuorta vastasi ja hyväksyi Jeesuksen Herraksi ja Vapahtajaksi!

Pastori Cuni, 12-vuotiaan pojan ja 5-vuotiaan tyttären isä, toistaa vaikeudet, joita lapset ympäri maailmaa kohtaavat juuri nyt: vaikeudet yrittää kotikoulua, tuntikausia verkko-ohjelmia ja tuntikausia. Internetissä vietetty vapaa-aika. Hän näki omien lastensa elämän heijastavan LWAAC-ohjelmiemme elämää.

Kun lämpötilat alkoivat nousta Albaniassa, niin myös halu tehdä jotain nuorten hyväksi. Jumala vastasi tähän uskoon järjestämällä kaiken kokoamalla yhteen antelias ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan, rukoilemaan ja antamaan.

”Leireillämme oli lähes 30 lasta, jotka julistivat Kristusta Vapahtajakseen - eivät vain nostaneet käsiään, vaan tulivat eteen ja kertoivat, mitä Jumala oli puhunut heille”, pastori Cuni sanoo. ”Uskon vahvasti, että Jumalaa on palvottu, ja Hän ei ole tyytyväinen paitsi pelastettuihin henkiin myös enimmäkseen siitä, että hän luottaa Häneen ja antanut hänen tuntea tänä epävarmuuden ja vähän toivoaikana."

Kiitos jatkuvasta rukouksestasi ja tuestasi Albanialle. Kehotamme teitä jatkamaan rukoilemista näiden lasten ja nuorten puolesta, joista monet kohtaavat edessään erittäin tärkeitä elämänhetkiä. He päättävät korkea-asteen koulutuksen, perhe-maan työskentelyn, maahanmuuton suurempiin kaupunkeihin ja paljon muuta. Toivomme, että leirimme kautta he oppivat kuulemaan Jumalan äänen jokaisessa päätöksessään.

"Tämä on hyvä, ja miellyttää Vapahtajamme Jumalaa, joka haluaa kaikkien ihmisten pelastuvan ja totuuden tuntemisen." - 1.Timoteukselle 2: 3-4

Lisätietoja siitä, kuinka voit auttaa tuomaan Jeesuksen Kristuksen toivon tälle pääosin muslimikansalle.