Sydämenlyönti Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) on aina ollut - ja tulee aina olemaan - lasten sponsorointia. Sydämemme ja ohjelmamme ulottuvat kuitenkin myös lapsen perustason sponsoroinnin ulkopuolelle, minkä vuoksi Tarjoamme sponsorointimahdollisuuksia Education Needs and Identity (ENid) -projektin, Starfish Fundin ja Women In Needin (WIN) kautta. Lue lisää näistä hankkeista, jotka on kehitetty auttamaan "vähiten näistä".

Koulutustarpeet ja identiteetti (ENid)

ENid -hanke kerää varoja Guatemalan erityislapsille myymällä kristillisen taiteen käsitöitä. Pitkän aikavälin tavoitteena on vastata näiden yksilöiden koulutuksellisiin, fyysisiin ja hengellisiin tarpeisiin. ENid tarjoaa heille laajennettua sairaanhoitoa, opettaa heille heidän itsetuntoaan, tarjoaa koulutuksellista tukea ja jakaa hyvää uutista Jeesuksesta.

Osana tätä ohjelmaa Guatemalan tiimimme lisää sairaanhoitajan, joka arvioi näiden lasten erityistarpeet ja räätälöi sitten annetun avun sen mukaisesti.

ENid -projektin perusti vuonna 2017 Pete ja Dawn Ritchie, paikalliset LWAAC -edustajat, Dawnin äidin Enidin innoittamana. Lapsena hänellä oli reumakuume, hän jätti koko kouluvuoden ja kamppaili jatkuvasti saadakseen takaisin. Vasta kun Enid löysi uskonsa, hän alkoi tuntea itsensä jälleen riittäväksi, ja nyt ENid -projekti on elävä perintö, joka juhlii hänen tarinaansa.

Meritähtirahasto

Meritähtirahastomme tarjoaa hätäapua kaikkein haavoittuvimmille ihmisille, joita palvelemme, täyttämällä lääketieteelliset ja käytännön tarpeet tavanomaisen sponsoroinnin ulkopuolella. Tämä apu vaihtelee usein suurista operaatioista, kuulokojeista ja pyörätuoleista vaarallisten elinolojen parantamiseen.

Tarve on loputon, mutta meritähtirahaston kautta me todella välitämme ”pienimmästä näistä”.

Naiset tarvitsevat (WIN)

Tue yksinhuoltajaäitejä, leskiä ja isoäitejä sijoittamalla WINiin. Kun sponsoroit tätä projektia, kerrot näille naisille, ettei heitä unohdeta, sillä WIN auttaa täyttämään heidän perustarpeensa.

Ohjelman käynnistämisen jälkeen vuonna 2019 monia köyhiä naisia ​​on siunannut kaltaisiesi ihmisten anteliaisuus, jotka saavat ravitsevia aterioita, suojaa, vaatteita ja välttämätöntä sairaanhoitoa.

Jos tunnet myötätuntoa näitä projekteja kohtaan, kehotamme sinua harkitsemaan rukoillen näitä sponsorointimahdollisuuksia ja lue lisää tavoista antaa elämää muuttava sponsorointilahja.

Anna nyt