Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa siitä Olemme käynnistäneet uuden lasten sponsorointiohjelman Elbasanissa, Albaniassa. Haastavista terveydellisistä ja taloudellisista olosuhteista huolimatta kasvamme edelleen ministry operaatioille näille rakastetuille ihmisille. Tämä uusi kaupunki täydentää ohjelmasivustojamme Pogradecissa, Upper Mokraissa, Katjelissa ja muissa.

Pastori Kristjan Kotorri ja hänen uskollisten joukkonsa alkoivat rekisteröidä lapsia viime keväänä. Vauhti kiihtyy; Olemme jo rekisteröineet kymmeniä uusia lapsia Elbasaniin.

Albanian neljänneksi suurin kaupunki, Elbasan on maan kulttuurikeskus ja siitä on tullut varsin matkailukohde. Lisäksi Elbasanissa on keskimääräistä suurempia kouluja ja sairaanhoitopalveluja.

Kuitenkin, lasten sponsoroinnin ja henkisen kehityksen tarve on erittäin suuri.

Huolimatta kaupungin suuresta määrästä yrityksiä, useimmat työllistävät vain yhden henkilön ja työttömyys on erittäin korkea. Niille, joilla on työpaikkoja, suurin osa työskentelee kaupungin teräs-, mineraali- ja sementtitehtailla palkat ovat selvästi alle toimeentulon. Nämä tehtaat ovat tehneet Elbasanista yhden maan saastuneimmista kaupungeista, ja monet siellä kärsivät hengitysvaikeuksista. Monille perheille jokainen päivä on taistelua selviytymisestä. Terveys- ja talousasioiden lisäksi suurin osa maan väestöstä harjoittaa muslimeja.

Ohjelman alkamisen jälkeen olemme pyytäneet vanhempia tulemaan lasten kanssa ja olemaan läsnä. Rakastamme tapaamista vanhempien kanssa, kun lapset saavat ensimmäisen ruokapaketin. He myös kokoontuvat usein uudessa kirkossamme - tällä tavalla ruokitaan fyysisesti ja hengellisesti Jumalan sanaa.

Tavoitteenamme Elbasanissa on sama kuin jokaisella avatulla ohjelmalla: auttaa fyysisesti ja hengellisesti lapsia. Mutta emme rajoita tätä ministry lapsille; haluamme tuoda restauroinnin koko kansalle.

Sponsoriemme ja kirkkokumppaneidemme anteliaisuuden vuoksi voimme tuoda apua ja paranemista näille köyhille yhteisöille. Pyydämme sinua harkitsemaan rukoillen elämäämme muuttavan, antavan elämäämme ministry töissä Albaniassa.

TULE SPONSORIKSI