Kansainvälinen johtajamme Steve McDaniel vieraili äskettäin yhdysvaltalaisessa kumppanikirkossamme, Northridge Churchissa Pensacolassa Floridassa. Siellä hän kertoi, kuinka Herra liikkuu Guatemalassa ja Albaniassa ministry of Living Water Adopt-A-Child (LWAAC).

Hän aloitti kuvailemalla vaikeita olosuhteita ministry näissä maissa Covid-19-maailmassa. Guatemala kamppailee korruption ja köyhyyden kanssa. Rokotteet eivät ole useimpien saatavilla, ja ihmiset jakavat naamioita. Kaikki kahdeksan LWAAC-kirkon rakennusta Guatemalassa ovat tällä hetkellä suljettuja henkilökohtaisia ​​kokoontumisia varten, minkä vuoksi on kehitettävä luovia tapoja tavoittaa siellä olevat ihmiset Jeesuksen toivolla.

"Joten viemme kirkon ihmisten luo", Steve kertoi seurakunnalle. ”Menemme kaduille, lähiöihin ja kyliin. Jaamme ruokaa ja päivittäistavaroita perheille. Ja me otamme evankeliumin ulos"

Guatemalan tiimimme muodostavat parhaillaan pariliitoksen, ja kun he toimittavat ruokaa perheille, he rukoilevat heidän puolestaan, palvelevat heitä ja kertovat heille Jeesuksen Kristuksen toivosta. "On ollut uskomatonta nähdä ihmisten määrä, joihin tämä tyyli vaikuttaa ministry”, Steve ihmettelee. "Kun tulemme ulos Covidista, on asioita, joihin emme todennäköisesti palaa." Hän sanoi odottavansa, milloin lapset voivat palata luoksemme ministry rakennuksia fyysisesti, mutta huomauttaa myös, että ”Jumala siirtää meidät eri suuntaan”.

Kaikista välillisistä haasteista huolimatta evankeliumi kukoistaa Guatemalassa. Kyllä, kirkossa kävijöitä on vähemmän, koska jumalanpalveluksia on vähemmän, mutta tavoitamme uusia ihmisiä joka päivä hyvän uutisen Jeesuksesta Kristuksesta kanssa. Samoin Albaniassa kirkkomme menestyvät. Ohjelmassa on tällä hetkellä 800-900 lasta, enimmäkseen muslimeja. Vain noin 1% väestöstä on vielä evankelisia kristittyjä synnytimme juuri uuden kirkon.

Steve huomautti, että "Jos haluat murtaa jonkun pois muslimiteologiasta, se vaatii Hengen liikettä. ” Sitten hän lainasi Jeesuksen sanoja Apostolien tekojen 1: 8: ssa.Mutta sinä saat voiman, kun Pyhä Henki tulee päällesi; ja te tulette olemaan minun todistajani Jerusalemissa ja koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin asti. "

Suoraan sanottuna, Steve sanoi, albaanit eivät halua jäädä Albaniaan ja guatemalalaiset eivät halua jäädä Guatemalaan. Riippumatta Yhdysvaltojen köyhyydestä, nämä vieraat maat kokevat epätoivon tason, jota monet meistä Amerikassa syntyneet eivät voi käsittää. Steve esitti sen perspektiiviin järkyttävillä kysymyksillä.

"Oletko koskaan ollut niin epätoivoinen, että jätät lapsesi ulos? Tai ota kolme ja jätä kolme? " hän kysyi. "Tätä tapahtuu koko ajan, eivätkä he ole huonoja ihmisiä."

”Osa tehtävämme on osoittaa heille, että Jumala ei tehnyt virhettä synnyttämällä heidät siellä. Hänellä on suunnitelma heitä varten siellä, ja ellei Hän käski heidän mennä, heidän pitäisi jäädä ”, Steve sanoi. "Yritämme antaa heille toivoa, koska ei ole suurempaa toivoa kuin Jeesus. ”

Steve julisti: "Olen mukana Guatemalassa ja Albaniassa, se on minun" maanpääni "."

Katso Steven koko viesti Northridge Churchin sunnuntain jumalanpalvelusten tallenteesta.