Caleb Escalante, CE -tullin omistaja Boca Ratonissa, Floridassa, kertoi kerran Jumalalle, että hän tekisi mitä halusi… paitsi toisessa maassa.

Tietysti ei mennyt kauaa, kun Caleb, joka osallistui Boca Ratonin Voiton kirkkoon, kutsuttiin lähtemään kirkon lähetysmatkalle Guatemalaan. Hän ei todellakaan halunnut lähteä lähetystyömatkalle, mutta jokin sai hänet kuitenkin ilmoittautumaan siihen.

Calebin taidot osoittautuivat erittäin arvokkaiksi lähetyskentällä. Hänen liiketoimintansa on erikoistunut puutöihin, rakentamiseen, maalaamiseen, valaistukseen ja uusimiseen.

Ryhmä perusti työpajan lähetystyökentällä Antiguassa, Guatemalassa. Perusta tarvitsi työkaluja, joten tiimi auttoi rahoittamaan hankkeen. Antigua on tulivuorten ympäröimä kaupunki, ja uskomattomasti Calebin tiimi rakensi talon siellä aktiivisen tulivuorenpurkauksen aikana.

Tällä hetkellä Caleb aikoo ottaa joukkueen ja palata Guatemalaan LWAAC: n kanssa jatkamaan auttamista. Hän aikoo jopa sponsoroida ihmisiä tulemaan hänen kanssaan, jotka haluavat työskennellä ja palvella. Matka kestää noin viikon, ja he palvelevat mitä tahansa tärkeintä tarvetta. Saavuttaakseen mahdollisimman paljon Calebin tiimi aloittaa aamulla noin klo 5, pitää tauon illalliselle ja työskentelee sitten koko yön.

Guatemalassa ollessaan Caleb tapasi kansainvälisen johtajan Living Water Adopt-A-Child (LWAAC), Steve McDaniel. Steven elämäntapa otti Calebin huomioon. Hän näki, että Steve oli antanut kaiken, mitä hänellä oli, ja omisti elämänsä Herran asioille.

"Steven mieli on kietoutunut tarjoiluun", Caleb toteaa. Hän jatkaa: ”Näen paljon ministries jotka käyttävät varoja tavalla, joka ei ole välttämätön, mutta koska tunnen Steven ja olen viettänyt aikaa hänen kanssaan henkilökohtaisesti, luotan siihen ministry LWAAC: sta. "

Lahjoittaessaan hän jättää Steven harkinnan varaan, mihin rahat käytetään mihin tahansa. Luotan Steveen käyttämään varoja viisaasti. ” Itse asiassa kaikki voitto menee LWAACille yhdestä hänen Escalante Home Maintenance -projektistaan. Jotkut Calebin perheenjäsenistä ja jopa asiakkaista ovat nyt taloudellisia kannattajia.

”Et voi edes tulla takaisin selittämään, millaista se on kenellekään muulle. On käsittämätöntä selittää, millaista se on ”, hän sanoo tarpeesta ja ministry työ tapahtuu Guatemalassa. "Jos ihmiset näkisivät tämän, he antaisivat."

Jos haluat tukea elämänmuutosta ministry Jos haluat työskennellä näin, harkitse erityistä työtä, kuten rakentamista, ajoneuvoja tai erikoisprojekteja. Vieraile vain meidän Tapoja Antaa sivulla, valitse alueesi ja valitse haluamasi projekti. Kiitos rukoilusta!

Anna nyt