Olemme kiitollisia voidessamme kertoa, että elintarvikepakettien jakelumalli, jonka olemme kehittäneet vastauksena Albanian Covid-19-rajoituksiin, on ollut erittäin tehokas. Itse asiassa, se on osoittautunut niin onnistuneeksi, että jatkamme sitä, vaikka rajoitukset helpottavat.

Viime vuonna aloitimme ruokintaohjelmiemme tarjoamien kahdesti viikossa aterioiden korvaamisen ruokapaketeilla; Hallituksen rajoitukset estävät meitä tarjoamasta kaikenlaista sisätilojen ruokapalvelua. Nämä elintarvikepaketit sisältävät tarpeeksi perusasioita, jotta lapset ja koko perhe saavat kaksi ateriaa viikossa.

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että nämä ruokapaketit ovat suuresti siunanneet perheitä. Vanhemmat kertovat meille, että albanialaisessa kulttuurissa ruokalaatikot ovat heidän mielestään arvokkaampia kuin lastensa lähettäminen ruokkimaan. Lapset ja vanhemmat tulevat edelleen ohjelmaan noutamaan ruokapaketteja, joten mahdollisuus raamatuntunneille, yhteys perheisiin, lääkärintarkastukset ja hammaslääkärintarkastukset jne. jatkuu normaalina. Toinen etu säännöllisten ruokapakettien toimittamisesta: Logistisesti voimme toimittaa paljon enemmän ja kattaa paljon laajemman alueen kuin koskaan oli mahdollista tarjoillessamme aterioita keittiömme kautta.

Tämä malli hyödyntää myös paremmin taloudellisia resurssejamme, Näin voimme kasvaa neljästä kymmeneen ruokintaohjelmaan Albaniassa pandemian aikana. Tämän mallin säilyttäminen tarkoittaa, että voimme nyt pitää yllä kipeästi tarvittavaa käytännön apua ja evankeliumin toivoa.

Aluksi tarjosimme kantokasseja ruokaa. Nyt ruokaa tulee merkittävästi ”Adopt-A-Child”Merkkituotteita sisältäviä ruokalaatikoita ministryprofiilin yhteisöissä, joissa työskentelemme.

Keittiömme ovat avoinna erityistapahtumia, vierailuryhmiä ja paljon muuta varten. Kokit työskentelevät nyt jakeluryhmien kanssa ja johtavat usein pieniä ryhmiä kylissä. Pandemia pakotti tämän muutoksen, mutta sen hyödyt merkitsevät sitä, että tämä malli on täällä pysyä lähitulevaisuudessa.

Tavoitamme nyt enemmän lapsia kuin koskaan ennen. Pelkästään Albaniassa tarvitsemme tällä hetkellä 400 sponsoria uusille lapsille ja naisille, jotka kaikki tarvitsevat apua ministry.

Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö olet kiinnostunut sponsoroimaan lasta tai haavoittuvaa aikuista Albaniassa tai Guatemalassa, käy osoitteessa Ryhdy sponsoriksi sivu. Kiitos kaikille jatkuvasta tuestanne! Se tekee valtavan eron.