Vuodesta 1980 lähtien olemme jakaneet Jeesuksen toivoa äärimmäisessä köyhyydessä elävien ihmisten kanssa ja tarjonneet elämää ylläpitäviä resursseja, kuten ruokaa sekä välttämättömän lääketieteellisen ja hammashoidon. Sydämissämme on erityinen paikka niille lähetyskentillämme, joilla on vammaisia ​​tai erityistarpeita.

Meidän ministry on sitoutunut elämään Matteuksen evankeliumin luvussa 25, jossa Jeesus rohkaisee seuraajiaan huolehtimaan "näistä vähimmistä", selittäen, että me todella suoritamme palvelutehtävän Hänelle. Työmme on saanut vaikutteita myös Psalmista 41:1, "Jumalan armon ja myötätunnon siunattu on se, joka pitää avuttomiaja Jaakob 1:27,Puhdas ja aito uskonto Isän Jumalan silmissä tarkoittaa orvoista ja leskeistä huolehtimista heidän hädässään... "

Uskomme, että nämä ja monet muut pyhät kirjoitukset velvoittavat meitä huolehtimaan köyhistä ja apua tarvitsevista.

Vastauksena näihin säkeisiin käytämme koulutustarpeita ja identiteettiä (ENid) -ohjelmaa. Tämä hanke myy kristillistä taidetta ja käsitöitä kerätäkseen varoja erityislapsille Guatemalassa. Tavoitteena on täyttää näiden lasten kasvatukselliset, fyysiset ja henkiset tarpeet.

ENidin kautta, palkkasimme sairaanhoitajan, joka arvioi jokaisen yksilölliset tarpeet ja auttaa sitten räätälöimään tarjotun avun. Tarjoamme laajennettua lääketieteellistä hoitoa ja koulutustukea sekä opetamme heille heidän itsetuntoaan ja kerromme hyvän uutisen Jeesuksesta.

Sen jälkeen kun tämä ohjelma käynnistettiin vuonna 2017, sinun kaltaisten ihmisten anteliaisuus ja myötätunto on siunannut monia köyhiä vammaisia ​​guatemalalaisia. Jos haluat välittää "näistä vähimmistä" tällä tavalla, kehotamme sinua siihen tulla sponsoriksi yhdelle ENid-projektista hyötyneelle lapselle.

Ryhdy sponsoriksi