Tiimimme Albaniassa ilmoittaa siitä innolla ostamme ohjelmissamme oleville lapsille 1,500 koululaista joululahjaa.

Osana pyrkimyksiämme "antaa toivon lahja" nämä koulutarvikepaketit ovat hyvin vastaan ​​otettuja joululahjoja köyhille lapsille ja perheille, joita palvelemme. Tarvikkeet menee pussiin mukana Adopt-A-Child brändäystä, ja ne tulevat näiden perheiden tukemien tavallisten ruokapakettien mukana, mikä tekee tästä joulukaudesta kaksinkertaisen erityisen.

Ohjelmamme nykyiset lapset eivät ainoastaan ​​saa näitä koulutarvikkeita, vaan odotamme sadat tulevat ohjelman osallistujat hyötyvät niistä yhtä hyvin. Tulevien kuukausien aikana valmistaudumme käynnistämään uuden ruokinta- ja tukiohjelman maan pääkaupungissa ja suurimmassa kaupungissa Tiranassa, ja meillä on jo 300 lasta valmiina mukaan.

Viime vuonna testatun (ja alla olevissa kuvissa näkyvän) projektina näitä koululaisia ​​joululahjoja ja ruokapaketteja aletaan jakaa 17. ja ne jatkuvat 26.

Kiitos kaikille, jotka auttoivat mahdollistamaan sen, että voimme siunata apua tarvitsevia albanialaisia ​​lapsia tänä jouluna!